Home Actualitate Oficial: Andreea Cosma îl invita pe Negulescu la hotel în Ploiești să...

Oficial: Andreea Cosma îl invita pe Negulescu la hotel în Ploiești să întrețină relații intime iar „micul turnător” Vlad Cosma i se adresa cu apelativul „cumnate”

DISTRIBUIŢI

Supranumit „micul turnător”, fostul deputat PSD Vlad Cosma i-a umplut de denunțuri pe procurorii ploieșteni. Ziua și noaptea, acesta se înființa la ușa DNA să mai ciripească despre ce se mai vorbea printre băieții de oraș despre șpăgi date sau luate așa că procurorii și polițiștii nu mai pridideau să consemneze denunțurile și să deschidă dosare penale. Cel puțin așa reiese din dosarul penal deschis de procuroarea Elena Iordache pe numele celor doi procurori de la DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu.
Din dosarul instrumentat de procuroarea Elena Iordache, aflat pe rolul Parchetului General, mai rezultă că procurorul Mircea Negulescu și deputata PSD Andreea Cosma aveau relații intime în timpul în care Portocală activa la Parchetul Curții de Apel Ploiești, la dosar existând un mesaj din iunie 2015 în care fosta guristă, actuală deputată PSD, îl invita la ora 8.00 dimineață pe Negulescu într-o cameră de hotel din Ploiești, o fotografie din camera hotelului din Sinaia unde Andreea și-a uitat furoul și multe fotografii cu deputata, fiica sa și familia acesteia. În plus, din documentele dosarului reiese că Vlad Cosma i se adresa în mod curent lui Negulescu cu apelativul „cumnate”, Negulescu ne(mai)fiind căsătorit.
Relația amoroasă dintre Negulescu și fosta (demult) donșoară Cosma s-a curmat brusc în momentul în care în toamna anului 2015 Negulescu a devenit procuror la DNA Ploiești unde familia Cosma avea mai multe dosare de corupție iar Negulescu nu a vrut să intervină în favoarea amantei sale la colegul care instrumenta cauza.
Așteptăm ca judecătorii să stabilească și cine a fost victima și cine călăul în relația amoroasă dintre procuror și fosta guristă. În episodul următor al telenovelei „Famiglia Cosma din Ploiești” vom vedea câte turnătorii și pe cine a dat în primire „micul turnător”.

 

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.