DISTRIBUIŢI

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, condamnat definitiv vineri la 5 ani de închisoare, a ieşit din ţară vineri la ora 7.49, prin punctul de frontieră Petea, sub identitatea unei rude, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Poliţiei de Frontieră. Acesta a ajuns în vamă cu un taxi. Primarul a folosit cartea de identitate a unui nepot, cu care seamănă într-o oarecare măsură.
A fost declanşată cercetarea faţă de agentul de poliţie de fontieră care a verificat documentele lui Cherecheş, fără a sesiza că aceasta are documentele altcuiva.

Responsabilii Poliţiei de Frontieră au declarat că edilul a ieşit cu un taxi şi că se afla pe locul din dreapta şoferului. De asemenea, au precizat că documentul prezentat la control a fost unul real, nu falsificat şi că asemănarea dintre Cherecheş şi cel al cărui document l-a utilizat este foarte mare. Cum Cherecheș s-a îngrășat într-un timp scurt, e foarte posibil ca acesta să fi fost motivul, pentru a semăna cu vărul.

În cazul fostului edil noile infracțiunicomise sunt: trecere frauduloasă a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

UPDATE 28.11.2023 Cherecheș a fugit cu o mătușă și au încercat să scape de polițiștii germani. Fugarul a sărit la bătaie

9 ARII

  1. Genți cu bani?!…dar cumpărările de imobiliare în străinătate? da’ masterele și doctoratele din Franța cu pensiile bunicilor?! părinților profesori sau funcționari de stat?!

  2. Votam hoti si mafioti sa ne fure cu incredere mare . Fura milioane si statull nu poate pune sechesrtu pe edili.da pe un on de rand pt 2000 ron sechestru pe el stres repede banii DNA doarme in papuci statului cum o facut averi si case toti la rand Cavnic, Sighet Baia Mare ,etc din salarul de primar ? Nuu de cand ajung funcionari publici cu doare penale conduc orase si un om de rand cu cazier nu.se poate angaja nicaieri peste tot cazierul patat nu te poti angaja astia ce fura asa 30 de ani minim la toti puscarie tradatori de tara asa isi iubesc tara fura neamul lui sa plece in alte tari straine , suntem sun piciorul rusilor de cind Gorbaciov a ordonat moartea lui.Ceausescu hehee roamania condusa de alti oameni din alte tari :))))) vreau sa vad unde vom fi in 10 ani fara multi putrezi cum liescu si contantinescu si traian basescu :))) sa traiti bine :)))

  3. Acest Om a fost ajutat de sistem și corupt, acum sistemul politic îl execută public! Asta am votat,asta avem, așa ne reprezentăm!! Chiar și așa într-o zi va răsări 😊❤️🌄

    • Vai,anonimule imi vine sa ii plang de mila saracului om care este o victima a sistemului asha dupa cum il prezintzi tu pe infractorul asta care a luat milioane de euro spaga de lacom ce era.
      Defapt tu il consideri pe Cherechesh o victima nu pentru ca nu a furat ci pentru ca a facut si el ce au facut si fac majoritatea primarilor,politicienilor,judecatorilor si a celor cu atributzii de control din Romania,oftica lui C.Cherechesh si a altor ca el care au ajuns la pushcarie este ca totzi au furat dar numai ei catziva (victimele sistemului) cum ii numeshti tu au ajuns la pushcarie cu toate ca au fost condamnatzi putzin timp raportat la faptele lor si au ramas si cu bani furatzi din bugetul central sau local.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.