Acasă Actualitate Olguța Vasilescu e nemulțumită de lentoarea cu care Tudorel Toader scapă infractorii

Olguța Vasilescu e nemulțumită de lentoarea cu care Tudorel Toader scapă infractorii

DISTRIBUIȚI

După ce condamnata Ingrid Mocanu a dezvăluit că Dragnea se salvează numai pe sine din toate dosarele prin ordonanțe de urgență, Vicepreședintele PSD, Lia Olguța Vasilescu, îl pune la zid pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, despre care spune că se mișcă foarte încet, iar această lentoare a ajuns să-i nemulțumească pe cei din PSD. Olguța Vasilescu arată că Tudorel Toader nu mișcă lucrurile pe subiecte importante, ceea ce o face să se declare nemulțumită de activitatea lui de ministru.

”Este un ritm foarte…încet!

Este ministrul nostru, da, dar în ceea ce privește modul lui de acțiune, din punctul meu de vedere, se mișcă foarte încet. Nu pot să vorbesc în numele partidului, dar în ceea ce mă privește nu sunt foarte mulțumită (…) M-aș fi așteptat să apară acele OUG cu Codul Penal și Codul de Procedură Penală, despre care CCR a spus că anumite articole sunt constituționale, deci ele sunt aplicabile de mâine și trebuia dat OUG, nu să o lălăim iarăși. Aici nu mai ai ce să mai lucrezi: ți-a spus CCR că articolele 100, 101, 102 sunt constituționale, păi puteai să faci deja OUG cu articolele astea. În ceea ce privește textul acestei OUG, nu știu, nemulțumește deja lumea care nu a văzut, văd că domnul președinte deja este îngrijorat, deși nu a văzut textul acestei OUG, dar s-ar putea să ne nemulțumească și pe unii dintre noi. Cu certitudine trebuie să reținem niște aspecte și anume că nu știm până la această oră ce se întâmplă cu cei condamnați și nici cu cei achitați. Nu știm la acest moment ce se întâmplă. ”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la TVR, în cadrul emisiunii ”România 9”.

Olguța Vasilescu este urmărită penal pentru corupție și doar grațierea sau amnistia o pot scăpa de dosarul penal nu ordonanța de urgență promisă pentru Dragnea.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.