Acasă Actualitate Opoziția parlamentară nu este în stare să-l dea jos pe ministrul Sănătății...

Opoziția parlamentară nu este în stare să-l dea jos pe ministrul Sănătății nici măcar virtual

DISTRIBUIȚI

După ce liberalul Eugen Nicolaescu, cel mai longeviv ministru al Sănătății de după revoluție a pus umărul la starea actuală a sistemului sanitar, PNL Sibiu a anunțat pe 14 iulie 2017 că lansează o petiție pentru demiterea ministrului sănătății și a lui Liviu Dragnea pentru lipsa vaccinurilor!!! În șase zile, petiția a strâns doar 186 de semnături.

„După 6 luni de guvernare PSD avem aproape 500.000 de copii nevaccinați. Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile a confirmat faptul că la data de 31 mai aveam un număr record de copii nevaccinați: 11.973 nevaccinați cu BCG, 27.499 cu hepatitic B pediatric, 89.990 cu hexavalent, 164.828 cu ROR, 109.286 cu teravalent și 88.112 cu difterotetanic.

Din cauza nepăsării și iresponsabilității România a ajuns un FOCAR EPIDEMIOLOGIC DE RUJEOLĂ. Avem 7.500 de bolnavi de rujeolă, iar numărul deceselor a crescut la 31.

Solicitările PNL pentru ministrul sănătății sunt:
• Să spună care sunt măsurile luate împotriva celor care se fac vinovați de moartea celor 31 de bebeluși.
• Să spună dacă stocul de vaccin cumpărat luna trecută este suficient pentru a ajunge la fiecare copil.
• Să precizeze care este situația legii privind obligativitatea vaccinării. De ce s-a renunțat la această propunere legislativă?

PNL Sibiu cheamă toate persoanele revoltate de această nenorocire din sistemul medical să semneze petiția pentru demiterea ministrului sănătății și a șefului de facto al Guvernului – Liviu Dragnea.” Se pare că doar 186 de români sunt revoltați de această nenorocire. Nici măcar membrii PNL nu cred în aceste demersuri penibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.