Acasă Actualitate Oprescu minte cu nerușinare poporul cu televizorul

Oprescu minte cu nerușinare poporul cu televizorul

DISTRIBUIȚI

Minciuna face casă bună cu Sorin Oprescu, candidatul așa-zis independent la Primăria Capitalei. După ce a aruncat fumigene cu independența sa, în condițiile în care în spatele său stau toți tovarășii din PSD, Oprescu încearcă să-i păcălească pe bucureșteni, aruncând pe piață tot felul de abrații, fără nicio legătură cu realitatea.
Astfel, recent, "reputatul" Sorin Oprescu a declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că "Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București a achiziționat bănci la prețul unui Matiz". Ziarul "Curentul" demonstrează, însă, cu acte cum minte cu nerușinare Oprescu, în speranța că va mai câștiga ceva simpatizanți, pe ultima sută de metri.

Minciuna e cu atât mai mare, cu cât A.L.P.A.B nici măcar nu a achiziționat bănci în anul 2007. Cât despre băncile achiziționate în anul 2008, A.L.P.A.B a pus la dispoziția publicului actele ce dovedesc faptul că achiziționarea a fost realizată în conformitate cu prevederile legii achizițiilor publice. Din documentele pe care vi le prezentăm și dvs. (facsimil 1, 2) reiese clar faptul că o bancă a costat nu mai mult de 850 de lei, în preț intrând atât transportul, cât și montajul lor. Diferența între "adevărul" mincinos cu care Oprescu încearcă să intoxice populația, bazându-se pe faptul că oamenii nu au cum să se informeze, și adevărul real este uriașă: de la aproximativ 20.000 de lei – banca visată de Oprescu, la 850 de lei banca achiziționată în realitate de A.L.P.A.B. Diferența de preț ar trebui să o plătească Oprescu, întrucât aruncă pe piață informații fie neverificate, fie tendențioase, pentru a compensa, probabil, lipsa oricărui plan concret pentru Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.