Acasă Actualitate Oprescu se lansează la președinție sub semnul Satanei

Oprescu se lansează la președinție sub semnul Satanei

DISTRIBUIȚI

Ieri, doctorul Oprescu și-a încheiat discursul de lansare a candidaturii la funcție supremă în stat cu formula clasică: „Așa să-mi ajute Dumnezeu“. Discursul său ne interesează prea puțin, același melanj de fraze sforăitoare, texte, gargară politicianistă. Ne aducem aminte că Oprescu ne cerea să-i zicem Pinocchio dacă va ajunge să renunțe la primărie și la „bucureștenii mei care m-a votat“ pentru a candida la președinție. Nu l-a obligat nimeni să scoată perla asta pe gură: „Mi se pare că aș fi un mare mincinos, cu nas de Pinochio, dacă aș face ca domnul Ciorbea. De bine, de rău, Băsescu a stat 4 ani la primărie“ – cam așa aburea bucureștenii primarul (care nu mai este).
Pånă să-i zicem Pinocchio lui Oprescu, putem să-i adresăm cu încredere un alt îndemn românesc, cum ar fi: „Piei Satană!“
Ca să nu mă trezesc iarăși că mă acuză Vadim Tudor că-l șantajez pe Sorin Oprescu cu mai știu eu ce chestii tenebroase, precizez că nu îl cunosc decât din poze pe Sorin Oprescu. Tot din poze, respectiv din imaginile de la lansarea acestuia în cursa pentru președinție, mi-a sărit în ochi sigla doctorului Oprescu, logo-ul care reprezintă semnul sub care va candida acesta la președinție. Imaginea heptagramei, steaua cu șapte colțuri, alăturată candidatului nostru prezidențial este șocantă, deși nu foarte multă lume este familiarizată cu semnificațiile simbolurilor proiectate în spațiul public, respectiv politic.
Simbolistica este extrem de importantă, iar prezența simbolurilor în viața noastră, chiar dacă pare discretă, nu înseamnă că nu are semnificații și înțelesuri importante. Cu atât mai mult contează înțelegerea sensului efigiei care guvernează campania unui personaj care dorește să ajungă șef de stat. Totul contează într-un astfel de logo – de la registrul cromatic, la compunerea semnelor geometrice sau a reprezentărilor figurative.
Brandurile mari au intrat în universul reprezentărilor noastre și pe cale vizuală, fiecare dintre marile companii lansând produse marcate cu o cheie grafică distinctă și, fie că știm sau nu, cu semnificații mai mult sau mai puțin oculte.

Semnificația ocultă a schemei heptagramei

Produsul Oprescu a fost lansat sub semnul heptagramei, siglă ce face parte din registrul ocult, din biblioteca de semne a vrăjitoriei, a vampirismului, a cultului păgân Wicca, a subculturii practicilor șamanice și totemice a otherkinilor. Heptagrama sub al cărei semn a fost așezat de stăpânii săi doctorul Oprescu mai poartă și numele de Elven Star și este specifică utilizarea sa ca simbol al puterilor magice în religiile păgâne și, desigur, anticreștine în conținut. Heptagrama mai este și unul dintre simbolurile de bază ale Kabalei evreiești, dar a mai fost și sigla lui Aleister Crowley, fondator al Ordo Templi Orientis, unde sigla sa purta numele de Steaua Babilonului sau Marea Stemă Babiloniană. Aleister Crowley este una dintre cele mai cunoscute „personalități“ ale satanismului – cult acceptat în Statele Unite – locul de unde îi vin influențele stilistice doctorului Oprescu, se pare. Bisexual care a lansat o adevărată campanie pentru introducerea drogurilor pe scară largă, sonat rău de tot, Aleister Crowley cerea să i se spună „The Beast“ – Bestia, Fiara biblică, întruparea pe pământ a Satanei.
Mă îndoiesc că doctorul nostru are habar de legătura subtilă care s-a creat între domnia sa și „The Beast“, pentru început i-aș recomanda să-și concedieze „specialiștii“ și mai ales să nu se mai întâlnească în taină – cum a făcut-o recent – cu fiara de Ion Iliescu și (papagalul de) Crin Antonescu, că-și strică freza de „independent“.
Pâna una alta, este cu totul inedit ce face doctorul, – este ori un gest de curaj, ori unul de nebunie să te lansezi astfel într-o țară creștin ortodoxă, cu sute de mânăstiri și zeci de mii de parohii, unde slujesc preoți și monahi cu educație, care știu exact ce înseamnă semnul sub care s-a lansat Oprescu. Cel puțin patru milioane de credincioși practicanți bat pragul acestor mânăstiri și sfinte lăcașuri, dintre cele 22 de milioane de creștini botezați ortodocși din România. Părerea mea e că deja poate să-și ia adio de la acest sector electoral, în schimb poate să se adreseze direct vedetelor cretine care poartă lănțucuri roșii kabalistice la mânutze, sataniștilor de pripas care mai răstoarnă câte o cruce în cimitire, de asemenea nu trebuie ignorat segmentul „liber cugetătorilor“ din clubul GDS-ului, ateii „humaniști“ de teapa lui Ion Iliescu, Gabi Andreescu, Cernea, Mungiu etc, cei care spumegă la adresa „obscurantismului“ religios, pe vechea arie a lui Lenin.
Pe de altă parte, dacă ne gândim că și Băsescu a izbândit adresându-se homosexualilor – pe care domnia-sa îi vedea câtă frunză și iarbă – tot prin ochelarii unor „experți“ asemănători cu cei care lucrează acum pentru Oprescu, poate, cine știe, și Oprescu va izbândi sub acest semn drăcesc, în spiritul vremurilor de astăzi.
Eu n-am decât gânduri sănătoase pentru medicul Sorin Oprescu, la modul general, cu tot cu cârnatul său mondial. Pare un tip simpatic, deși îmi amintesc că s-a lansat cam lugubru în politică, devenind membru de interes al PDSR, cu ajutorul unui mort-viu, practic datorită notorietății căpătate în perioada când devenise PR-ul spitalului unde agoniza Coposu. La modul particular, în calitate de creștin ortodox „obscurantist“ ce mă aflu, îi urez doar să-l trăsnească Doamne Doamne direct pe heptagramă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.