Acasă Actualitate Orban renunță la Horațiu Suciu pentru Ministerul Sănătății. Noul nume: Victor Costache

Orban renunță la Horațiu Suciu pentru Ministerul Sănătății. Noul nume: Victor Costache

DISTRIBUIȚI

După refuzul USR de a vota guvernul monocolor PNL din cauza unui Ferrari pe care doctorul Horațiu Suciu, propus inițial pentru portofoliul Sănătății nu l-ar putea justifica din veniturile realizate DETALII AICI, Ludovic Orban l-a cooptat în echipă pe doctorul Victor Costache. În vârstă de 50 de ani, medicul are un CV impresionant, vorbind fluent engleza, franceza și germana.
Costache e Președinte al Comisiei de Chirurgie Cardiovasculară a Ministerului Sănătății, Conferenţiar Universitar la Universitatea Lucian Blaga, Facultatea de Medicină „Victor Papilian”,
a fost Medic primar Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică la GCS 74, CHRA Annecy, Franţa și Şef lucrări, medic specialist Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică CHU Grenoble, Franţa.
Serviciul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică
Este Membru titular al Colegiului Francez de Chirurgie Cardio-Vasculară şi Toracică Societatea Franceză de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică

3 COMENTARII

  1. Doctorul Horatiu Suciu nu locuieste in Tg Mures, ci intr-o comuna invecinata. „La tara”. Drumul de acces este unul neasfaltat. Imi explica si mie cineva, de cand a ajuns Ferrari Testarosa masina de teren ?!? E vreun ziarist prin tot Muresul ala care sa faca o poza ?!? Ba, mai mananca polititienii cacao, dar chiar asa ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.