Acasă Actualitate Pandele a anunțat că va candida ca independent la prezidențiale după ce...

Pandele a anunțat că va candida ca independent la prezidențiale după ce a fost înregistrat(AUDIO în articol) amenințându-l pe Marian „Ceaușescu”

DISTRIBUIȚI

Florentin Pandele l-a sunat pe protestatarul Marian „Ceaușescu” și l-a amenințat ca ultimul interlop (ascultă la finalul articolului). Protestatarul l-a înregistrat pe Pandele și i-a făcut plângere penală. Imediat, Pandele a ieșit la RTV și a anunțat că va candida la președinție. Pandele avea două doctorate și un masterat făcute în paralel (vezi AICI) dar între timp unul din doctorate i-a fost anulat pe motiv de plagiat. Pandele a anunțat că știe că i se va face un dosar penal acum că a anunțat că va candida. Omul e mai amuzant decât nevastă-sa.

”Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România.
Am așteptat-o pe Gabi, la 8 seara, în fața casei, în fața ușii, și i-am spus că merg la Victor și îl voi anunțat că voi candida la prezidențiale. Mi-a spus: ”Florin, te-ai gândit bine?”. Eu nu mi-am dorit să candidez. Probabil o să apară 15-20 de dosare. M-a determinat starea în care se găsește familia mea. E inadmisibil să nu am siguranță, să îmi las familia când plec de acasă.

Nu am bani să mă bat cu nimeni. Se spune că sunt putred de bogat. Am un grup de prieteni lângă mine. Bani de benzină oș avea. Ce să fac, să stau liniștit cu mâinile în sân să vină Gigel și Costel să mă terorizeze? Eu candidez ca să câștig, nu ca să mă aflu în treabă. Sunt convins că toate serviciile o să fie pe mine.”, a spus Florentin Pandele la RTV.

Familia tradiționala pesedista: înjurături, amenințări, jigniri…Protestarul, Marian “Ceaușescu”, erou al Revoluției și victima a Mineriadei, orfan, luptător neobosit împotriva ciumei roșii, a fost amenințat in stil mafiot de consortul Doamnei Firencour…

Publicată de Oreste pe Joi, 30 mai 2019

4 COMENTARII

  1. La „biserica” Obregia este „Braul Vizionarilor”, ala cu maneci lungi si inchidere pe la spate. Are mai multe sanse pandelasul sa fie acolo presedinte de salon!
    O fi aflat suspectul asta ca se apropie DNA de el si a hotarat sa pozeze in victima politica. La cate cioranii am citit de-a lungul timpului prin presa ca ar fi facut, mi se pare chiar suspecta inactiunea de pana acum a DNA.

  2. Pandele, ză Prezident of Romania

    Eu am sa-l votez in fiecare zi . Imi place Pandele. Are , asa …o tentă folclorică. Numai când zic…Pandele, văd deja mici pe grătare si bere cu multă spumă, fasole cu ciolan, paiațe pe picioroange si fete cu fuste inflorate care vând seminte prăjite. Dacă-l si alintăm un pic, sună si mai atragator : Pandelică, Presedintele României . Mie chiar imi dă un fior !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.