Acasă Actualitate „Panoramă a deșertăciunilor”, Olivia Steer și-a închis pagina de Facebook după ce...

„Panoramă a deșertăciunilor”, Olivia Steer și-a închis pagina de Facebook după ce aproape a plâns de neputință în direct la PROTV

DISTRIBUIȚI

Invitați în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, Olivia Steer și medicul pediatru Mihai Craiu au avut un dialog spumos pe care vă recomandăm să-l vizionați la finalul articolului. Întrebarea pe care orice om de bun-simț și-o pune este: cum să accepți tu, prezentatoare TV, cu studii juridice, să porți un dialog despre domeniul medical cu un specialist pediatru? Cum? Câtă minte poți să ai? după ce filmarea a făcut deliciul internauților, astăzi pagina de Facebook a Oliviei Steer nu mai există.

De altfel, dr. Vasi Rădulescu a prevăzut efectul emisiunii și într-o postare pe Facebook a recomandat oamenilor să nu uite imaginea din fotografie: „Se spune că imaginile fac cât o mie de cuvinte. În stânga avem o tanti umflată cu pompa de TV, cu privire sfidătoare, mestecând gumă, aberând pe teme medicale, întrerupând partenerul de dialog la fiecare trei secunde cu tot felul de bălării. În dreapta îl avem pe Craiu Mihai, un medic senzațional și un om minunat, plin de bun simț, smerenie, tobă de carte, ce stă de dimineața până seara în spital și mai găsește timp și pentru educație medicală. Cred că întâlnirea de azi a fost necesară. La fel și imaginea asta. Să nu le uitați.”, a prescris medicul pe Facebook.

Scriitorul Mircea Cărtărescu a descris-o și el pe Olivia Steer într-o postare pe Facebook, ca pe o „panoramă a deșertăciunilor”. „Nu mă-ndoiesc că s-ar lăsa arsă pe rug pentru ideile ei. (…) Nu cred că oameni ca ea trebuie blamați, ci priviți cu tristețe, asemenea celor ce cad victimă sectelor religioase, fanatismelor politice, teoriilor conspirațiilor. (…) Dacă susții că americanii n-au pus piciorul pe lună, nu se-ntâmplă nimic. Dacă crezi că Elvis trăiește, poți face oricâți prozeliți vrei. Dar dacă spui că vaccinurile sunt nocive, oamenii care te cred își condamnă copiii la boli și la moarte.”

Dar cum o mie de vorbe doi bani nu fac, priviți emisiunea AICI.

UPDATE: AUDIO: Olivia Steer și-a închis pagina de Facebook după ce un cercetător i-a compus o melodie

2 COMENTARII

  1. Doamne apară și păzește, femeia asta e un pericol public!
    De fapt, părinții care apleacă urechea la aberațiile dânsei, sunt un pericol pentru copii lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.