DISTRIBUIŢI
meniu botez

În ianuarie 2022, Ana Maria Păcuraru anunța că este însărcinată în două. Trei luni mai târziu medicul Mihai Dobra o lua de soție pe fata lui Maricel Păcuraru, iar în august, venea pe lume fiul cuplului, Liam.
Astăzi, cu alai, familia Păcuraru a botezat copilul iar lista de invitați cuprinde persoane cunoscute așezate la mese după criterii bine gândite.

Astfel, la masa Bambus au fost plasați Cozmin Gușă, Dian Popescu, Anca Alexandrescu singură, Bobby Păunescu și Alexandra Dinu, Laurențiu Botin.
La masa arțar au fost plasați Viorel Hrebenciuc singur, proaspăt eliberat din închisoare, Chireac Bogdan și Roxana, Pieleanu Marius și Manuela, Vasile Ciurchea, fostul șef al CNAS, trimis în judecată pentru un mizilic de 8 milioane de Euro fraudați și academicianul Ioanel Sinescu, invitat din partea tatălui copilului.

Printre invitați îl regăsim și pe singurul inginer din România, Victor Purcărea, care conduce doctorate în domeniul Medicină. Individul este profesor universitar de Marketing și Tehnologie Medicală dar nu a absolvit niciuna din aceste specializări. Dar despre acest subiect de impostură din UMFIstan vom reveni.

Meniul cu gustări pentru veverițe și vițel la proțap poate fi vizualizat AICI.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.