Acasă Actualitate Pe punctul de a fi încarcerat pentru a executa 8 ani de...

Pe punctul de a fi încarcerat pentru a executa 8 ani de închisoare Darius Vâlcov le-a luat locul fraților Cosma cu „dezvăluiri”: s-a dorit să fiu racolat de KGB

DISTRIBUIȚI

La fel ca și frații Cosma care în momentul în care se apropia judecata apelului pentru Vlad și Mircea Cosma condamnați la 5 și respectiv 8 ani de închisoare, au ieșit public cu diverse povești, la fel și Vâlcov, consilierul premierului Dăncilă face turul televiziunilor în speranța că va fi iertat de judecătorii ÎCCJ, măcar până se dă grațierea și amnistia. Vâlcov este condamnat la 8 ani de închisoare, cu executare, la fond iar dosarul său este în faza de apel.
Astăzi, consilier economic al premierului Viorica Dăncilă, Vâlcov susține că în anul 2015 i s-a propus, „pe linia Gușă -KGB”,să trădeze PSD și să fie premier. Fostul ministru susține că s-a dorit să fie racolat de KGB.

„În 2015 aveam oferta de a trăda PSD, de a forma o echipă din PSD, să fiu numit prim-ministru al României într-o alianță cu Vasile Blaga și o parte din PDL-ul de la vremea aceea. Mi-a fost făcută propunerea pe linia Gușă-KGB. Spun asta pentru că mi-a fost făcută de câtva ori la hotelul Majestic din Băneasa unde au fost de față Vasile Blaga, Cozmin Gusă si fostul membru CNA Valentin Jucan. Denise Rifai a fost de multe ori a fost de multe ori acolo, precum și Rareș Bogdan, Murad, patronul hotelului și Șerban Pop de multe ori. Pe linia KGB se știu relațiile pe care le-am avut cu Cozmin Gușă, că știu de vizita de la Moscova din 2009 cu Mircea Geoană. S-a dorit să fiu racolat de KGB. Am refuzat. Domnul Gușă a încercat să mă racoleze pe mine”, a spus Darius Vâlcov într-un interviu acordat DCNews.

Desigur că toată România știe că Gușă a fost la Moscova și cu Geoană dar și împreună cu soția lui Vâlcov, Lavinia Șandru, după ce am dezvăluit în 2010 că Gușă și cu Șandru umblă la Moscova să comisioneze Tezaurul României.

Darius Vâlcov susține că după ce a refuzat, în 2014, prelungirea unui acord cu FMI, care, în opinia lui ar fi fost în detrimentul țării, Traian Băsescu i-ar fi trimis o scrisoare prin care îi cerea să își dea demisia de la Ministerul Finanțelor și să ocupe funcția de vicepreședinte al Băncii Mondiale. Propunerea ar fi fost făcută cu o săptămână înainte de a fi arestat.

„În martie, înainte de a fi arestat, domnul Basescu a trimis prin domnul Dănuț Liga, consilier, care mai departe a transmis prin domnul Mihai Nita, fost senator, actual deputat, o scrisoare prin care mi se cerea sa-mi dau demisia de la Ministerul Finantelor si sa merg vicepresedinte la Banca Mondiala. Mi-a venit cu o saptamana inainte de a fi arestat. Am refuzat”, a declarat Darius Vâlcov la DCNews.

Citește și Vizita secreta a lui Mircea Geoana la Moscova – un atac la siguranta nationala a Romaniei

și A treia vizită a lui Geoană la Moscova

2 COMENTARII

  1. SUNTEM IN PLIN FILM CU MAFIOTI STRESATI.
    DADDY SE CREDE AMENINTAT CU MOARTEA.
    TARICEANU S-A ASCUNS. PROBABIL SUB FUSTELE NEVESTELOR.
    TODOREL A PUS OCHEANU PE PROCURORI.

    DE OSCAR STIMATI CREDINCIOSI AI A3!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.