Home Actualitate Pe scurt

Pe scurt

DISTRIBUIŢI

ACCIDENT. Doi tineri au murit, iar un altul a fost grav rănit ieri, în faţa Grupului şcolar Dacia din Bucureşti, când motocicleta pe care erau doi dintre ei a lovit un scuter condus de al treilea.

CERCETARI. Cinci foşti funcţionari publici ai unei sucursale CFR din Craiova şi un administrator al unei societăţi de construcţii sunt cercetaţi de poliţiştii craioveni pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

DEZBATERI. Avocaţii membri ai Baroului Bucureşti se vor reuni pentru a treia oară în Adunarea Generală consacrată alegerii Decanului şi a Consiliului, evenimentul urmând să aibă loc sâmbătă, la Palatul Parlamentului.

MASURI. Jandarmeria Capitalei a luat măsuri pentru desfăşurarea fără incidente a manifestării GayFest 2007, organizată de comunitatea minorităţilor sexuale din România, iar sâmbătă, la -Marşul Diversităţii-, peste patru sute de jandarmi vor asigura protecţia participanţilor.

DESCOPERIRE. Un proiectil neexplodat, cel mai probabil rămas din cel de-al doilea război mondial, a fost descoperit miercuri seara pe malul râului Mureş, în judeţul Alba, de un cioban aflat cu oile la păscut.

ARESTARI. Garda Civilă din Huesca, Aragon, a anihilat o bandă formată din 18 infractori români acuzaţi de comiterea a cel puţin 62 de furturi, relatează cotidianul -El Periodikco de Aragon- în ediţie electronică de ieri.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.