Acasă Actualitate Pe scurt

Pe scurt

DISTRIBUIȚI

PENAL. O adolescentă din Constanţa s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să plece în Italia folosind cartea de identitate a surorii ei, ea recurgând la această soluţie pentru că nu avea procură de la tatăl ei să iasă din ţară.

CONFUZIE. Un angajat al unei firme petroliere a fost bătut de către jandarmi, în timp ce încerca să repare o defecţiune la o pompă, deoarece autorităţile l-au confundat cu un hoţ. Ca urmare a acetui fapt, Jandarmeria a constituit o echipă de lucru pentru cercetarea celor reclamate.

FURT. Un autoturism furat din Ungaria, marca Citroen Xara Picasso, a fost descoperit vineri, la Galaţi, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră. Oamenii legii au stabilit că autoturismul este proprietatea unei firme de leasing din Ungaria.

ACCIDENT. Un microbuz de marfă s-a ciocnit frontal cu un autocar de linie care transporta 30 de pasageri din Spania, pe DN 7 Arad-Deva, pe raza oraşului Lipova. În urma coliziunii, şoferul microbuzului de marfă şi-a pierdut viaţa, iar zece dintre pasagerii autocarului au fost răniţi.

DROGURI. O tânără nemţoaică a încercat să introducă droguri în România, potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră. Julieta V., 22 de ani, a fost depistată în Aeroportul Otopeni având ascunse în bagaje trei recipiente cu cinci grame de cocaină, cinci grame de canabis şi patru grame de amfetamină.

RANIT. Ministerul Apărării a informat că un militar român aflat într-o misiune de patrulare în provincia Farah, din Afganistan, a suferit un traumatism în zona capului, provocat de suflul exploziei unei încărcături de aruncător de grenade, trasă dintr-o direcţie necunoscută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.