Acasă Actualitate Pe urma liderilor – Chiar în stradă!

Pe urma liderilor – Chiar în stradă!

DISTRIBUIȚI

În perioada 12-18 Decembrie, liderii ASIROM și echipele de management locale demarează o acțiune mai puțin formală, o serie de vizite prietenești în cele mai importante redacții print și TV din București și în zece orașe din țară, dar și o serie de vizite în stradă. Acțiunea a fost demarată pe 12 Decembrie, când Boris Schneider, Director General, împreună cu echipa de Management ASIROM au ÇvizitatÈ centrul Capitalei și au cunoscut chiar de la șoferii care erau în trafic, cu ce probleme se confruntă, astfel având posibilitatea de a le veni în întâmpinare. Echipa de management Asirom a făcut acest pas spre potențialii lor clienții, tocmai pentru a le veni în întâmpinare, pentru a-i asigura că au Drum bun, cu prietenul Asirom și pentru a-i face să se simtă în siguranță și în trafic.
Pentru șoferii care se aflau în trafic în timpul desfășurării Çmomentului AsiromÈ, a fost o reală surpriză; cu atât mai mult cu cât la geamul mașinii lor s-au trezit direct cu oameni din echipa de management Asirom, care s-au prezentat și le-au oferit câte un fluturaș și nu cu persoane angajate pentru astfel de acțiuni.
Pe urma liderilor, a continuat miercuri, 17 decembrie, când același Boris Schneider, Director General, împreună cu echipa de Management ASIROM au bătut la ușa a două redacții ale unor ziare de importanță națională și a celui mai bun post TV de știri, din România.
Ultimul demers pentru anul acesta a avut loc joi, 18 decembrie când, managerii sucursalelor ASIROM au urmat simultan modelul Boris Schneider în zece orașe din țară: vizitând redacția unui ziar și un post TV, cu cel mai mare impact pe piața locală. Acțiunea a avut loc în aceeași zi, la aceeași oră, în: Pitești, Ploiești, Brașov, Cluj, Deva, Timișoara, Târgu Mureș, Constanța, Iași, Bacău, dar va continua în 2009 și în celelalte mari orașe al României.

De aproape 17 ani, ASIROM (Asigurarea Românească) este compania de asigurări tradițională a românilor, oferindu-le acestora securitatea și confortul de care au nevoie și evoluând odată cu piața românească. Membru al Vienna Insurance Group, peste 3 milioane de români au încredere în ASIROM. Compania își desfășoară activitatea sub deviza: Çprietenul statornic al românilor!È

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.