Acasă Actualitate Percheziții la trei spitale pentru eliberarea de concedii medicale false

Percheziții la trei spitale pentru eliberarea de concedii medicale false

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Galaţi au efectuat, miercuri, zece percheziţii domiciliare, nouă în municipiul Galaţi şi una în comuna Independenţa, în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor efectuate la trei spitale, cabinete medicale şi domicilii ale unor persoane, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente şi înscrisuri care au legătură cu cauza.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada septembrie 2020 – septembrie 2021, trei bărbaţi ar fi solicitat şi obţinut certificate de concediu medical, cu privire la care există indicii de fals, certificate a căror decontare a fost solicitată şi realizată, prejudiciul estimat fiind în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

De asemenea, au fost puse în executare trei mandate de aducere.

În baza probelor administrate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus, faţă de cele trei persoane, măsura preventivă a controlului judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.