Acasă Actualitate Perverși, Domnul și Doamna Manda sunt obsedați de carnea din „frigiderul” lui...

Perverși, Domnul și Doamna Manda sunt obsedați de carnea din „frigiderul” lui Ponta

DISTRIBUIȚI

Luna trecută, Olguța Vasilescu ne povestea în stilul ei suburban, la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricăi Dăncilă pentru prezidenţiale că Ponta ar trebui să se uite în frigider după mesajele de la PSD-iști.
În limbajul vulgar, a-i umple cuiva frigiderul cu carne înseamnă a-l înjura, metafora fiind o bucată de carne băgată într-un volum gol până la umplere.
Rafinată Olguța, nu?

Astăzi și soțul ei ne-a vorbit despre același frigider:
„Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treabă de altfel. Vreau să-i transmit doar că suntem în această situaţie, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui şi a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru preşedinţia Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern. Lumea urăşte trădătorii ca tine, Victor, şi oricât ai încerca acum să faci pe domnişorul de pension, nu mai păcăleşti pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic şi nu ţi-a ieşit. PSD-istii, care au făcut campanie cu poză ta pe piept şi care ţi-au oferit toate funcţiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de ţine. Dacă nu crezi, deschide frigiderul… ”,a scris Manda pe Facebook.
Nu e prima oară când acești doi țopârlani se dau în spectacole cu conotații sexuale. Olguța e descrisă de doi foști colegi de la PRM într-o carte cum „cu mișcări de felină se strecoară sub biroul lui Vadim, intră în posesia pixului și-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea știut, până când creștinul, bunul familist și pamfletarul roșește din cap până în picioare, îl apucă transpirațiile și respiră cu dificultate.”
Claudiu Manda a înjurat pe Facebook un român care trăiește în Anglia, cu „băgati-aș (n.r. corect băga-ți-aș) *** în mă-ta”. Se potrivesc mârlanii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.