Acasă Actualitate Petrotrans, furat dintr-o gradina de zarzavaturi

Petrotrans, furat dintr-o gradina de zarzavaturi

DISTRIBUIȚI

Furtul de produse petroliere din conductele magistrale nu mai constituie o noutate pentru Prahova. Frecvent, politistii descopera instalatii improvizate, montate pe conducte sau indivizi care transporta bidoane cu astfel de produse, a caror provenienta nu o pot dovedi. In baza unor date si informatii despre astfel de sustrageri, politistii din Barcanesti au descoperit o noua retea de hoti din conducte.

Peste a cazut in plasa politistilor

Ieri, politistii din Barcanesti efectuau o panda in apropierea locuintei Silviei Radoias, suspectata de participare la furturi de produse petroliere din conducte. La un moment dat, din curtea familiei Radoias a iesit un Audi 80, la volanul caruia se afla Alexandru Pavel, de 23 de ani, zis Peste, si fratele acestuia. In masina celor doi au fost gasite trei canistre in care se aflau 70 litri de benzina si un furtun din plastic de 35 de metri, prevazut la cap cu o reductie metalica cu filet, proaspat folosita. Imediat a fost facuta o perchezitie domiciliara in locuinta Silviei Radoias. Intr-o magazie din curte au fost gasite alte 41 de canistre din plastic, cu capacitatea de 20-25 de litri fiecare, pline cu benzina. Cantitatea totala confiscata este de 840 de litri.

Gradina minunilor de la Barcanesti

Totodata, a fost gasita o instalatie artizanala montata pe conducta de benzina Teleajen – Bucuresti, conducta care trece prin gradina vecinei familiei Radoias. Gradina apartine Anei Duta, care, in complicitate cu Silvia Radoias, a ridicat furtul la proportiile unei adevarate afaceri. Din conducta perforata in gradina familiei Duta pleca un furtun ingropat in pamant, care ajungea pana intr-o magazie. De aici, benzina era pusa in bidoane si vanduta diversilor clienti. Alexandru si Valentin Pavel au fost arestati pentru 30 de zile, pentru furt calificat. Cu toate ca au fost prinsi asupra faptului, cei doi se considera nevinovati. Cele doua femei implicate in furtul din conducte au disparut de la domiciliu, ele fiind acum cautate de politisti. Pentru infractiunea de furt calificat, cei patru risca o pedeapsa de la patru la 15 ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.