Home Actualitate Piedone e condamnat definitiv că a favorizat firmele copiilor săi. Nicușor Dan:...

Piedone e condamnat definitiv că a favorizat firmele copiilor săi. Nicușor Dan: într-o societate normală ar fi la periferia societății

DISTRIBUIŢI

UPDATE EXCLUSIV: Piedone și-a semnat majorări salariale lunare, faptă identică cu cea a lui Clotilde. ANI nu a sesizat procurorii și în cazul lui deși a fost avertizată

În anul 2018 Piedone a fost găsit vinovat că și-a folosit funcția de edil pentru a avantaja firmele copiilor săi dând personal avizele și autorizațiile firmelor copiilor și a fost condamnat la 1 an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

Prezent la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24, primarul general Nicușor Dan, candidat pentru un nou mandat, a declarat că într-o „societate normală” Cristian Popescu Piedone ar fi la „periferia societății”, nu candidat pe Primăria Capitalei.

Nicușor Dan a spus că lupta pentru Primăria Capitalei se duce între el și Cristian Popescu Piedone și l-a atacat pe primarul Sectorului 5, spunând despre el că ar trebui să fie la „periferia societății”. „Acest om, dacă noi am fi o societate normală, ar fi la periferia societății și toată lumea ar râde de el, nicidecum nu s-ar pune problema ca el să fie primarul Capitalei. În primul rând, acest om este condamnat penal pentru corupție. Este definitiv”, a spus primarul Nicușor Dan. Edilul Nicușor Dan a declarat vineri, în emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss, că în cursa pentru Primăria Capitalei există doi candidați principali și că lupta se va da între el și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. „Din interacțiunea cu mii de oameni asta este concluzia la care am ajuns”, a spus el.

 

19 ARII

 1. Partea proasta, este că acest păpușar Piedone a prostit pe mulți, care sunt că el și gândesc că el ! Pt că a montat o bancă la o scară de bloc, sau a astupat o groapa, ia prostit pe mulți. Acest om nu trebuie sa fie nici primar de sector, consideră că este feuda lui ! Că sa nu întreb, ce realizări deosebite a avut că primar de sector ? Ce investiții notabile a făcut, gen ce a făcut Băluță în sect 4? Nimic !!!!!! Doar circ și milioane aruncate pe mașini electrice la poliția locală, pt firme de paza etc etc. Bani aruncati ! Mie silă când îl văd și aud ! Un demagog ! Și presa ii crează o imagine falsa !

 2. Dar cum se face că până la alegeri nimic nu ziceți ,cum vin alegerile imediat spuneți tot
  Dar stau și mă întreb cum de nimeni nu va poate face nimic ,luați toți bani la purificat și lăsați fără absolut nimic !!!
  Și după sa mergeți să lucrați că niște oamenii normali ,cu salari normale …nu salari cum aveți voi in Euro ,milogi societăți ,nuai scăpăm de voi odată

 3. EDITAT și ce?societatea,poporul știe toate aceste hoții care se petrec la noi și tot îi votează pe cei corupți…asta le place,așa le convine iar după…se discută pe la colțuri.
  Societate bolnavă,needucată,fără viitor asta suntem

 4. Pentru cei care îl iubiți pe Piedone mergeți va rog pe strada Teiuș din sectorul 5 unde este primar și o să vă dați seama cît de mincinos este strada de pămînt sute de tone de gunoaie cîini vagabonzi care te manînca daca treci prin zona gropi in stradă daca ploua îti intra apa in macină plus că este rasist mergeți pe strada Amurgului Nr 20 să vedeți garsonierele care ar fi trebuit și ele reabilitate că arată mai rău decît cele care le reabilitează Piedone dar daca nu ar fi rasist lear reabilita și pe alea dar acolo Sint predominanți țigani nu le va reabilita este o Gaza de București Piedone un hot că toți ceilalți dar școlit și pe la pușcăria Rahova are un avantaj față de ceilalți candidați 😁😁😁

 5. Bravo ma,datzi vina pe popor pentru ca dupa 1990 aproape totzi care au fost la putere in Romania au furat de-au rupt cu sprijinul organelor de control care cu toate ca aveau si au posibilitatzi sa le faca dosare hotzilor de tot felul s-au facut ca nu vad ce se intampla in jurul lor si al judecatorilor care au dat nishte interpretari”originale”legilor care sunt oricum destul de permisive pentru infractori,interpretari aproape mereu in favoarea hotzilor si contra statului,de a ajuns Romania o tzara unde cei care respecta legea sunt numitzi proshti in timp ce majoritatea care o incalca sunt numitzi descurcaretzi de sustzinatori hotzilor ca tine mai anonimule.
  Despre Piedone,asta in loc sa le multzumeasca prietenilor lui din PSD pentru ca l-au scapat din pushcarie candideaza la primaria Bucureshtiului dupa modelul lui Cherechesh care a fost ales primar de Baimareni cu toate ca era condamnat,totishi eu sper ca este o diferentza intre Bucureshteni si morosheni ramane de vazut.

 6. Cele două mafii: cea politică și cea penală îl sprijină. Pentru a candida la primărie nu este necesar un aviz judecătoresc? Dacă este, cine i l-a dat și cum răspunde pentru aviz? Dacă nu este necesar, înseamnă că legea este făcută pentru a promova condamnați în funcții publice!

 7. Este inadmisibil ca un asemenea personaj să fie primarul capitalei toți spun că a făcut ce a făcut a vopsit câteva blocuri le a dat altă culoare a pus niște iarbă între liniile de tramvai și în general lucruri la suprafață care se văd dacă intri în profunzime nu poți să înaintezi de mizerie este infernal este cocină de gunoi toți îi pupă mâna pentru că îi lasă în special în Piața Rahova să facă ce vor atitudinea lui este nepotrivită pentru un primar general mai Gândiți vă când Votați

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.