DISTRIBUIȚI
locuri la rezidențiat reumatologie

Foarte supărată trebuie să fie madam Angheloiu care dosise și ea 54 de locuri la rezidențiat pentru pile. În urmă cu o lună, Ziarul Curentul semnala că Ministerul Sănătății a pus deoparte oficial 100 de locuri la rezidențiat și a ascuns 54 pentru pile.

Ministerul nu a avut vreo reacție dar cu două zile înainte de concursul care va avea loc duminică a anunțat printr-un comunicat că cele 54 de locuri au fost oferite ministerelor cu rețea sanitară proprie: Apărare, Interne, Transporturi.

Asta după ce pe pagina de Facebook a Centrului de Resurse în Sănătate Publică a cărui directoare generală e absolventă de Drept la o particulară, Gabriela Angheloiu (foto stânga),   dată pe mâna procurorilor de Corpul de Control al premierului pentru un prejudiciu de 68 milioane de RON, s-a refuzat sistematic să se răspundă unde sunt cele 54 de locuri. Astfel, întrebat unde este diferența de posturi de la 5361 la 5415, Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică a răspuns: „cu tot respectul pt Dvs, dacă ati citi cu atenție datele ati observa ca promoția de studenți absolvenți ai anului 2018 este de 3900 (n.r. deși în text spun că sunt 3800) iar numărul de posturi scos la rezidențiat este cu mult peste aceasta cifra! Dacă ne dorim sa fim ușor răutăcioși putem sa fim… dar realitatea este alta!”, revenind apoi cu încă un răspuns: „Cum adică unde sunt acele posturi? Exista HG 131/2018 cu modificări ulterioare unde este stabilită cifra de școlarizare….exista o repartizare a acestora… Dacă doriți detalii cu documente in proba, va aștept la sediul CRUSP!”. Cum medicii nu s-au lăsat păcăliți și au insistat să afle unde e diferența, însăși doamna Angheloiu a intervenit în conversație și a argumentat lipsa unui număr de posturi față de HG, ca o veritabilă absolventă de particulară din anii 90: „v-am spus ca am asigurat cu mult peste cifra de școlarizare a universităților…și nu cu 100-200 de posturi… Vorbim despre realități ..nu despre presupuneri!” Epic, de-a dreptul!

Astăzi misterul este risipit. La fel și speranțele de aranjamente pentru Angheloiu și ai ei. Rămânem însă cu ochii pe cele 100 de locuri păstrate de rezervă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.