DISTRIBUIȚI

Soarta lui Tudorel Toader care nu a putut fi slugă până la capăt a fost pecetluită. Acesta va fi remaniat de la ministerul Justiției, în locul lui urmând a fi numit un servitor mai credincios de-al lui Dragnea: Robert Caznciuc, Șerban Nicolae sau Eugen Nicolicea. Dragnea și penalii din PSD sunt nemulțumiți că Tudorel Toader nu a dat ordonanța de urgență promisă cu modificările la codurile penale.

În paralel, în Parlament, comisia condusă de Florin Iordache va adopta toate modificările la codurile penale declarate constituționale de CCR vrând să le treacă prin ambele camere până de Paște, pentru ca până pe 20 mai, când Dragnea are următorul termen la ÎCCJ, Iohannis să fie obligat să promulge legea și aceasta să fie deja publicată în Monitorul Oficial.

PSD speră că dacă nu modifică nimic din articolele trecute deja de filtrul CCR, atunci nici opoziția și nici Klaus Iohannis nu mai pot ataca proiectele la Curtea Constituțională.

1 COMENTARIU

  1. DIN PACATE IN SISTEMUL JUSTITIAR DIN ROMANIA LEGALUL este IMORAL si ILEGALUL e MORAL . E aproape imposibil de distins NORMALUL de ANORMAL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.