Acasă Actualitate Plină de bani, Ana Maria Pătru vrea și ea în Costa Rica....

Plină de bani, Ana Maria Pătru vrea și ea în Costa Rica. Judecătorii CAB decid vineri dacă îi anulează controlul judiciar

DISTRIBUIȚI

Vineri, 25.05.2018, se judecă la Curtea de Apel Bucureşti contestaţia formulată de fosta președintă AEP, Ana Maria Pătru împotriva încheierii din 16 mai 2018 a Tribunalului Bucureşti prin care s-a prelungit măsura controlului judiciar în al doilea dosar de corupţie în care este judecată. Una dintre condițiile controlului judiciar este ca inculpata să nu părăsească țara.
Cum la data de 27 aprilie judecătorul de Cameră preliminară a respins toate cererile şi excepţiile formulate de armata de avocaţi care o apără, dispunând începerea judecăţii, Ana Maria Pătru a realizat că singura ei şansă este să plece în Costa Rica la fel ca toate fetele refugiate politic oneste, unde va folosi metoda Ghiţă, Udrea, Bica şi va invoca că e oprimată pentru convingerile ei politice (costaricanii nu ştiu că ea nu avea voie să facă politică).

Interesant e din ce trăiește ea aici, în România, cine o finanțează și din ce bani își plătește avocații, fiindcă ea nu lucrează nicăieri, are conturile românești blocate şi bunurile sechestrate şi dacă e să ne luăm după afirmaţiile ei apărătorii nu sunt ieftini deloc. Cum necum, pentru duminica trecută a făcut rost de bani ca să-l boteze pe fiul vărului său, nimeni altul decât unul din martorii cheie din al doilea dosar de corupţie în care este judecată, aşa că sub pretextul darului la botez, e foarte posibil ca vărul care e amrtor în al doilea dosar să sufere o amnezie subită şi gravă. Problema pentru el e că judecătorul ştie (că de aceea i-a dat voie) şi dacă suferă amnezia în faţa instanţei i-a pregătit și reţeta şi echipajul (nu de la SMURD).

Dacă vineri judecatorii Curții de Apel îi ridică interdicția de părăsire a țării, pariem că în weekendul de Rusalii va fi deja în Costa Rica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.