Acasă Actualitate Plută și combinatorul arestați preventiv, managerul de la Colentina și afaceristul tratați...

Plută și combinatorul arestați preventiv, managerul de la Colentina și afaceristul tratați mai blând de judecători

DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel București a emis, marți seară, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele directorului general adjunct al ASSMB și a lui Silviu Stăncilă, persoana care îi obținea „combinații„ acestuia, în vreme ce pentru managerul spitalului Colentina, medicul George Mirea Cristescu a respins propunerea arestării preventive și a stabilit plasarea acestuia în arest la domiciliu.
Decizia de marți, nu este definitivă și ea poate fi contestată caz în care dosarul va ajunge în analiza instanței supreme.
„Admite propunerea de arestare preventiva formulata de DNA structura centrală in ceea ce ii privește pe inculpații Plută Cristian și Stăncilă Silviu pe o durata de 30 de zile de la 19.09.2023 pana la 18.10.2023 inclusiv.

În baza art. 227 Alin.2 Cod pr Pen respinge ca neîntemeiata propunerea de luare a arestării preventive formulata de DNA structura centrală in ceea ce ii privește pe inculpații Cristescu George Mirea și Dumitru Alexandru Paul.

In temeiul art. 227 Alin 2 Cod pr Pen dispune luarea măsurii arestului la domiciliu fata de inculpatul Cristescu George Mirel pe o perioada de 30 de zile de la 19.09.2023 pana la 18.10.2023 inclusiv.

In temeiul art. 227 Alin.2 Cod pr pen dispune luarea măsurii controlului judiciar fata de inculpatul Dumitru Alexandru Paul pe o perioada de 60 de zile de la 19.09.2023 la 17.11.2023 inclusiv.

Dispune punerea de indata in libertate a inculpatului dacă nu este reținut sau arestat in alta cauza. Cu contestație in 48 de ore de la comunicare. Pronunțată in camera de Consiliu, azi, 19.09.2023”, se arată în minuta decizie de marți a CAB.

2 COMENTARII

  1. Despre comisiile de evaluare a ofertelor nu zice nimeni nimic. Ăștia nu evaluează ofertele singuri. Directorul e in capul listei și aprobă raportul comisiei de evaluare. Chiar toți sunt ghiocei in spitalele astea?

  2. ASSMB, trimite personal in spitale, ca sefi serviciu RUNOS, apoi, toate angajarile se fac contra unor sume de bani. Angajarile se fac dupa bunul lor plac, in functie de spaga aferenta postului. De la ingrijitoare la asistente etc. Ceilalti repartizati de ASSMB in spitale, iau bani pe statul de geaba.
    Sa se desfinteze acest ASSMB inventat de dna Firea. Salariatii detasati in spitale au salarii de 2 – 3 ori mai mari, decat daca ar fi angajatii spitalelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.