Acasă Actualitate EXCLUSIV! Percheziții la Marius Nasta! Secția de Chirurgie Toracică răvășită de procurori...

EXCLUSIV! Percheziții la Marius Nasta! Secția de Chirurgie Toracică răvășită de procurori și DGA

DISTRIBUIȚI

Update ora 9,20 Paleru a cerut geaca unui pacient fără bani, Petreanu spunea „am portbagajul plin de mulțumiri”

Update ora 8.13: Rectorul UMF Carol Davila unde activează cadrele didactice vizate de percheziții, profesorul Viorel Jinga, ne-a declarat: „Nu am comentarii. Toleranță ZERO pentru astfel de cazuri”.

Update ora 7.13: Managerul Beatrice Mahler care urma să ajungă peste două minute la spital a refuzat să facă declarații. În 2021, dr. Mahler, în calitatea sa de manager, a sesizat autoritățile după ce un pacient l-a reclamat pe chirurgul toracic Paleru că i-a cerut șpagă.

Miercuri dimineață, mascații Direcției Generale Anticorupție au năvălit la prima oră pentru percheziții la Marius Nasta să percheziționeze mai multe cabinete de chirurgie toracică unde activează cadre didactice de la UMF care luau mită de la pacienți.

În anul 2021, dezvăluiam în ziarul Curentul cum controversatul doctor Ioan Cordoș, Șeful la acel moment al secției de Chirurgie Toracică la Institutul „Marius Nasta” și fost profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila, înapoia șpaga primită pentru a opera un pacient care, imediat după operație, a decedat. Puteți asculta înregistrarea audio cu Cordoș înapoind mita AICI. Doctorul Cordoș nu era însă singurul șpăgar din „Marius Nasta”, ci era secondat de chirurgul toracic, șef de lucrări la UMF, Cristian Paleru care chiar actualizase șpaga cu inflația, după cum am dezvălui AICI.

Nu e clar încă cine sunt doctorii vizați de percheziții la Marius Nasta, iar profesorul Cordoș s-a pensionat pe 15 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.