Home Actualitate Poliția britanică și-a cerut scuze pentru amânările din cazul de viol deschis...

Poliția britanică și-a cerut scuze pentru amânările din cazul de viol deschis contra lui Andrew Tate

DISTRIBUIŢI

Andrew Tate a explicat într-o înregistrare video că s-a mutat în România pentru că „ar fi mai ușor să se sustragă acuzațiilor de viol” cu care se confrunta în Marea Britanie. „Nu sunt un violator, dar îmi place ideea de a putea să fac ce vreau. Îmi place să fiu liber”, a adăugat Tate care mărturisea nonșalant într-o altă postare că „jobul meu era să întâlnesc o fată, să merg la câteva întâlniri, să mă culc cu ea, să văd dacă este de calitate, să o fac să se îndrăgostească de mine până la punctul în care să facă tot ce îi spun și apoi să o pun pe webcam pentru a ne îmbogăți împreună”.

Jurnaliștii de la Vice România au discutat cu victimile din 2015 din Marea Britanie a lui Andrew Tate:

„Două femei au dezvăluit pentru VICE World News că au fost abuzate violent – una a fost violată, cealaltă strangulată în mod repetat – de către Andrew Tate. Poliția britanică n-a gestionat corect cazul și l-a lăsat în libertate, astfel încât Tate a ajuns faimos pe tot globul prin misoginismul lui. Când am contactat Poliția din Hertfordshire cu privire la investigație, aceștia ne-au răspuns: „Recunoaștem că investigația a avut amânări, dar ne-am cerut scuze pentru asta. Cazul a fost închis la sfârșitul lui 2019, după ce procuratura a decis să nu-l condamne pe acuzat.”, scriu jurnaliștii de la Vice.com. Citește integral pe vice.com

Citește și Frații Tate au primit mandate. Ce îi așteaptă în penitenciar: „doi te țin și al treilea te violează”

Procurorii DIICOT au obținut arestarea preventivă a celor doi și le-au pus sub sechestru bolizii. Frații Tate au 33 de mașini de lux printre care un Bugatti Chiron de 3,48 milioane de euro, un Rolls Royce Wraith de 360.000 de EURO, două Ferarri de peste o jumătate de milion de EURO, un McLaren 765LT în valoare de 360.000 euro și un Porsche GT Street de 300.000 de euro.

Citește și Femeile traficate aveau tatuat „proprietatea lui Tate”

1 COMENTARIU

  1. Tare ma tem ca vor ajunge sa fie extradati si judecatorii englezi sa-i elibereze, la fel ca data trecuta. E ceva putred pe acolo un UK?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.