Home Actualitate Frații Tate au primit mandate. Ce îi așteaptă în penitenciar: „doi te...

Frații Tate au primit mandate. Ce îi așteaptă în penitenciar: „doi te țin și al treilea te violează”

DISTRIBUIŢI

Celebrii frați Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de procurorii DIICOT după ce împreună cu doi români „au constituit un grup infracţional organizat în vederea comiterii infracţiunii de trafic de persoane”, afirmă DIICOT într-un comunicat remis presei. Vineri seară, judecătorii Tribunalului București au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a celor doi frați.

Victimele au fost recrutate de frații Tate prin metoda loverboy și puse la produs în mai multe imobile din județul Ilfov.
DIICOT a anunțat și că „în luna martie 2022 o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de unul dintre suspecți, prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice, să întreţină relaţii sexuale”.

Citește și Cine a fost tatăl fraților Tate: doar șapte afro-americani au reușit asta

De altfel, Andrew Tate le-a declarat milioanelor sale de urmăritori din întreaga lume că s-a mutat în țara noastră pentru a scăpa mai ușor de acuzațiile de viol.

Ce povestesc violatorii încarcerați în România

Deținutul Mihai de 36 de ani din Galați a fost violat în penitenciar după ce la rândul lui violase și bătuse o bătrână de 86 de ani care ulterior a decedat: „Cei care violează în libertate trebuie să se aştepte să şi-o ia în puşcărie. Pe mine m-au luat din prima. Prima dată am fost violat la nici trei zile după ce a ajuns în celulă. S-a auzit că baba murise şi au tăbărât pe mine trei haidamaci. Doi mă ţineau şi un al treilea îşi făcea de cap cu mine. Mi-au dat (sex oral) şi m-au (violat anal) până n-am mai putut”, și-a amintit fostul pușcăriaș. Pe larg AICI.

V.I.O de 29 de ani originar dintr-o comună din județul Suceava a fost condamnat la şase ani de închisoare după ce a violat o tânără de 20 de ani. Ajuns în Penitenciarul Botoşani acesta a fost violat de colegii de celulă: doi dintre puşcăriaşi l-au ţinut, iar un al treilea a întreţinut un raport sexual cu el. Ajuns din violator victimă, acesta a făcut plângere penală. Detalii AICI

Procurorii confirmă obiceiul violurilor din închisori

Procurorii botoșăneni i-au trimis în judecată pe cei trei pușcăriași consemnând în rechizitoriu: „Din întreg probatoriul administrat reiese fără echivoc violul comis asupra părţii vătămate. Este evident faptul că cei trei au dorit de la bun început să-i facă «primirea» în penitenciar după cum se obişnuieşte în astfel de locuri şi să îi aplice o «corecţie», după ce partea vătămată fusese trimisă în judecată pentru viol”

Și Gheorghe Dincă a fost violat în pușcărie când era încă în arest preventiv. Detalii AICI.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.