Acasă Actualitate Poliția îl favorizează pe Teodosie care împărtășește cu aceeași linguriță și oficiază...

Poliția îl favorizează pe Teodosie care împărtășește cu aceeași linguriță și oficiază în interior dar face dosare penale celor care petrec

DISTRIBUIȚI

Aproximativ 300 de persoane s-au strâns în Catedrala Arhiepiscopală din Constanța une Înalt Prea Sfințitul Teodosie a oficiat slujba de Crăciun în interiorul bisericii, deși acest lucru este interzis de autoritățile locale. Asta, pentru că municipiul Constanța este în carantină de aproape cinci săptămâni. În plus, oamenii au fost împărtășiți cu o singură linguriță.
Digi 24 l-a ăntrebat la sfârșitul slujbei pe ÎPS Teodosie dacă această slujbă nu ar fi trebuit organizată în exterior, și a răspuns scurt că „Nu!”.

În jurul Arhiepiscopiei au fost câteva echipaje mixte, formate din polițiști și jandarmi, dar oamenii legii nu au dat sancțiuni și i-au lăsat pe oameni să intre în catedrală.

În schimb, zeci de tineri care au petrecut în diverse ocazii s-au ales cu dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor deși nu au lins același tacâm.

1 COMENTARIU

  1. Eu sunt Romano-Catolic dar imi pare rau cand vad ce face episcopul asta ortodox cu aprobarea IPS Daniel care nici cand a facut Spagoveanu slujba de inviere in ziua inaltari Domnului nu l-a condamnat ci a spus ca Mache are autonomie in Dobrogea,adica o fi contra invataturi B.O.R.dar Theodosie poate interpreta religie dupa cum are el chef,nu pot sa spun sigur dar se poate ca si din cauza lui Theodosie orasul Constanta sa fie fruntas cand vine vorba de infectati COVID din Romania caci mai sunt destui prosti care il considera pe securistul comunist Mache un erou al lui Christos in lupta pentru apararea dreptei credinte cand defapt din cauza lacomiei lui dupa bani asta impreuna cu preoti aflati sub pastorirea lui le pune viata oamenilor in pericol.
    Despre Politisti va intreb eu pe autori acestui articol:”ce poate sa ii spuna un copil dasta care la 40 de ani este general de politie lui Mache care era ofiter superior in Securitatea Romaniei inainte de 1990?.
    La inceput am spus ca imi pare rau,pentru ce face Theodosie nu reprezinta B.O.R.dar prin faptele lui Spagoveanu indeparteaza oameni de biserica si asta este un mare pacat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.