Acasă Actualitate Poliţiştii clujeni efectuează opt percheziţii pe raza municipiului Turda

Poliţiştii clujeni efectuează opt percheziţii pe raza municipiului Turda

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, opt percheziţii pe raza municipiului Turda, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 Astfel, joi, 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj efectuează şapte percheziţii domiciliare şi o percheziţie la sediul unei societăţi comerciale, pe raza municipiului Turda, pentru destructurarea a două grupări infracţionale.

 Activităţile vizează 8 persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni de lovire şi alte violenţe, şantaj, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, comise în perioada 2013 – 2014, pe raza municipiului Turda.

 Poliţiştii vor pune în aplicare opt mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei municipiului Turda.

  În acţiune sunt agrenaţi 50 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, de ordine publică, de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.