Acasă Actualitate Polițiștii din cazul Alexandrei destituiți din Poliție. Concediile lor medicale verificate de...

Polițiștii din cazul Alexandrei destituiți din Poliție. Concediile lor medicale verificate de Minister

DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat marţi, la începutul şedinţei de Guvern, că Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, a fost destituit din Poliţie, transmite Agerpres.

„Ieri s-a finalizat materialul Consiliului de disciplină şi azi inspectorul general al IGPR, şeful Poliţiei Române, a emis decizia de destituire din Poliţie pentru adjunctul şefului Inspectoratului judeţului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul şef Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi care sunt în concedii medicale”, a spus Vela.

Prim-ministrul Ludovic Orban i-a cerut să verifice situaţia acestor concedii medicale.

„Am solicitarea către dumneavoastră să îi verificaţi. Au intrat în concediu medical. Trebuie verificaţi inclusiv dacă nu sunt bolnavi închipuiţi şi au dispărut de la locul de muncă ca să fugă de consecinţele neîndeplinirii au îndeplinirii defectuoase a atribuţiilor de serviciu”, a spus Orban.

1 COMENTARIU

  1. Destituiți? Doar atât? De ce nu îi felicitați pentru bună ispravă? Vă limitați doar la atât? Ce se va întâmpla cu ceilalți din gașcă? Cei care sunt “ZIDUL DE NETRECUT”…cum procedați cu ZIDUL??? TOT DE NETRECUT RĂMÂNE???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.