Acasă Actualitate Ponta cere postul de comisar european în schimbul susținerii guvernului PNL. Surse...

Ponta cere postul de comisar european în schimbul susținerii guvernului PNL. Surse politice susțin că îl vrea pentru șomera Daciana

DISTRIBUIȚI

În luna iulie, ziarul Curentul a anunțat în exclusivitate că Ponta a negociat cu Dăncilă ca Daciana Sârbu să fie nominalizată pentru postul de comisar european el oferindu-i în schimb susținerea Pro-România de 7% pentru președinție. Informația nu a fost infirmată de cei doi protagoniști. Dăncilă a refuzat pentru că a vrut s-o numească pe cea mai bună prietenă a ei, Rovana Plumb. Acum Ponta i-a cerut lui Ludovic Orban în schimbul susținerii guvernului monocolor PNL postul de comisar european.
Fiica lui Ilie Sârbu, actual vicepreședinte în cadrul Curții de Conturi și cel care conduce din umbră instituția, a fost de două ori europarlamentar, învățându-se cu viața bună pe sute mii de euro publici de la Bruxelles. După ce soțul său Victor Ponta a părăsit PSD, Daciana nu și-a găsit un post important pe propriile puteri, CV-ul său fiind unul de beizadea. Fiica lui Ilie Sârbu și soția lui Victor Ponta a urmat în perioada 1996-2000 cursurile Facultății de Drept de la Universitatea Tibiscus din Timișoara, program de studii acreditat abia prin Raportul nr. 187/21.01.2000 al Consiliului Naţional de Evaluare Academică şi Acreditare, adică exact în anul absolvirii de către Daciana. Bineînțeles că imediat, Daciana s-a înscris la doctorat în Drept procesual penal. Nu știm dacă a terminat doctoratul pentru că CV-ul ei nu a fost făcut niciodată public pe site-ul Parlamentului European.
Aflată acum pe tușă, Daciana și-a presat tăticul, despre care de nouă ani CNSAS refuză să ne răspundă dacă în ’89, acesta avea identitatea de securist Ovidiu Marinescu, detalii AICI și soțul să ajungă și ea la Bruxelles comisar european ca buna ei prietenă Corina Crețu.

Recent, Daciana a anunțat că s-a tatuat la 40 de ani pentru prima dată. Probabil de plictiseală.

5 COMENTARII

 1. Gusa, neutrul, se duce la Pesedeu….
  Treaba o stie bine.
  Presul, e un nimeni de blazon pe perete.
  Matraseala se face in Parlamenta.
  Iar o putere , o are premierul.
  Cu o idioata ca Dancila-sa.ce a dat din copac in stalp….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.