Acasă Actualitate Noul secretar de stat numit la Ministerul Sănătății, declarat incompatibil de ÎCCJ

Noul secretar de stat numit la Ministerul Sănătății, declarat incompatibil de ÎCCJ

DISTRIBUIȚI

Premierul Nicolae Ciucă a numit noi secretari de stat la Ministerele Sănătăţii, al Antreprenoriatului şi Turismului şi al Afacerilor Interne. Astfel, potrivit deciziilor prim-ministrului publicate, joi, în Monitorul Oficial, au fost numiţi în funcţia de secretar de stat: Cătălin Vişean la Ministerul Sănătăţii, Tudoriţa Lungu la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Romeo Simionescu la Ministerul Afacerilor Interne.

Cătălin Vișean a fost declarat incompatibil în urmă cu 4 ani de ÎCCJ. Cătălin Vişean a fost găsit incompatibil pentru că, în perioada 01 decembrie 2010 – 30 aprilie 2012,  a deţinut simultan cu funcţia de Manager al Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti şi funcţia de consilier pe probleme sociale în cadrul Biroului parlamentar al deputatului Sever Voinescu. Vișean s-a judecat cu ANI în instanță, unde a pierdut pe rând toate procesele.

2 COMENTARII

  1. ANI= Autoritate NATIONALA de acoperit IMORALITATEA din; politica, administratie, guvernare, justitie, etc…….
    ANI = o structura fantomatica-SINECURISTICA, care consuma din bugetul statului SUME FABULUASE fara nici o justificare. SA SE FACA UN AUDIT de catrea o autoritate de specialitate EXTERNA……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.