Acasă Actualitate Președinta CNAS a fost asistentă de farmacie dar s-ar fi iubit cu...

Președinta CNAS a fost asistentă de farmacie dar s-ar fi iubit cu un PSD-ist care a propulsat-o

DISTRIBUIȚI

Președinta CNAS, Adriana Cotel, refuză să-și publice CV-ul pe pagina oficială a instituției pe care o conduce. Femeia a fost numită în funcție fără vreo explicație din partea PSD, ea neavând altă legătură cu sistemul sanitar în afara faptului că a făcut o postliceală de farmacie, a lucrat ca farmacistă și ar fi fost iubita unui PSD-ist local, Andrei Iordache, care a fost și directorul Spitalului Județean de Urgență Slatina, bun prieten cu Darius Vâlcov, scriu jurnaliștii de la recorder.ro. Cotel a urmat totuși după câțiva ani și facultatea de economie de la o filială locală a Universității Spiru Haret. Citește ancheta integrala pe recorder.ro.

 

3 COMENTARII

  1. Si profesia de asistent de farmacie este atat de degradanta? Daca urmezi cursurile unei facultati dupa terminarea unei scoli postliceale, este atat de josnic? Care este legatura intre una si alta? Cred ca a fi capabil sa indeplinesti o functie de rang inalt si a indeplini si conditiile de numire, nu are nici o legatura cu ce profesie a avut acum 10 ani…..

    • Păi dacă nu are legătură ce profesie ai avut înainte de ce mai scriem CV-uri? Desigur că nu e josnic (nici n-am susținut asta) să urmezi cursurile Spiru Haret dar nu e nici vreo mare onoare. Noi de unde să știm că duduia asta „era capabilă să îndeplinească o funcție de rang înalt” dacă nu-și publică CV-ul?

  2. Dacă ar fi singura in PSD cu un asemenea CV ne îngrozim in ce hal se conduce România nu de neprofesioniști ci oamenii ăștia sunt pur și simplu niște impostori ceea ce este un lucru extrem de grav!
    Guvernul de coaliție PSD/ ALDE a avut toate mijloacele la dispoziție dar a eșuat lamentabil . Vedem cu toții cu ochiul liber ca prin comportament , acțiuni guvernul PSD/ALDE este incapabil sa acționeze in consecință.Marele păcat este ca acest PSD are sute și sute de mii de membri care sunt de buna credință, onesti, profesioniști și este cu atât mai mare mirarea ca acești oameni nu reacționează la toate porcăriile făcute, au făcut praf legile justiției, dezastru in sectoare cheie, infrastructura, căile ferate, investiții solide de lunga durata, sprijinirea IMM-urilor dar in sens invers in dauna capitalului străin, ordonanțe ( 114/2018) care omoară tot sectorul privat și neputința băncilor de a sprijini financiar sectorul privat. Pentru asta au fost “ alesi cei din PSD ? Sa-și bată joc de absolut toată societatea românească.NU ! Pentru asta merita sa plece sa be lase in pace! Și-au dat arama pe față acești incompetenți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.