Acasă Actualitate Președintele Iohannis: condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei

Președintele Iohannis: condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei

DISTRIBUIȚI

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”, a scris președintele Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Peste 100.000 de oameni care protestau față de guvernul Dăncilă în Piața victoriei au fost gazați de Jandarmerie și evacuați cu tunuri de apă.

Citește și Anul trecut Firea și Dragnea au încercat să amendeze părinții care și-au luat copiii la proteste, acum ordinul a fost să-i gazeze pe părinți și pe copii

3 COMENTARII

 1. Dar Domnule Preşedinte, aveţi perfectă dreptate să condamnaţi ce s-a petrecut în această seară, dar cine a comandat jandarmilor grozăvia din Piaţa Victoriei , imediat să dea socoteală în faţa tribunalului militar , căci un glob întreg ne va
  socoti o ţară bananieră !!

 2. Mitingul diasporei de la Bucuresti poarta pecetea Securitatii si Partidului, capabile de orice (evenimentele din 89, mineriadele).
  Se deduce foarte usor implicarea acestora din propaganda ce a precedat mitingul si pozitiile mercenarilor din media si alte organizatii.
  Felixescu & asociatii sunt cei mai buni.

 3. S-a vazut atat de clar din aparitiile coapilor jandarmeriei in media ostilitatea si ura inabusita.
  Cine i-o fi programat asa?
  Felixescu & asociatii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.