Acasă Actualitate Președintele Iohannis retrage decorațiile tuturor condamnaților, inclusiv lui Năstase

Președintele Iohannis retrage decorațiile tuturor condamnaților, inclusiv lui Năstase

DISTRIBUIȚI

”Am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care condamnări penale. Am demarat efectiv această operațiune”, a anunțat marți președintele Klaus Iohannis. El a confirmat că și Adrian Năstase este printre cei pentru care vor avea decorațiile retrase.

Miron Mitrea și Irina Paula Jianu, condamnați pentru corupție vo rămâne fără decorații.

La fel și medicul Șerban Alexandru Brădișteanu care a primit în 2002 Ordinul Steaua Romaniei, în grad de Mare Ofițer (2002) și în 2010 Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler (2010), iar în 2015 a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani pentru favorizarea făptuitorului pentru că a încercat tergiversarea punerii în executare a deciziei din 20.06.2012 de condamnare a lui Adrian Năstase la 2 ani de închisoare în dosarul „Trofeul calității”.

Brădișteanu este chiar membru în Consiliul de Onoare al Ordinului naţional „Steaua României”, ales de către Adunarea Generală a ordinului întrunită în data de 19 septembrie 2013, calitate pe care o va pierde.

1 COMENTARIU

  1. DECORATIILE SI GRADELE MILITARE SUPERIOARE SUNT CAZUTE IN DESUITUDINE PENTRU CA SUNT ATRIBUITE FARA NICI UN FEL DE TAGADA LA TOTI NAROZII, PROSTITUATELE, OLIGOFRENII, ETC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.