DISTRIBUIȚI
videochat

13 milioane de Euro va primi din bugetul Sectorului 5 o persoană a cărei firmă apărea, acum 6 ani, în anunțuri de angajări videochat. Suma colosală va fi plătită pentru reabilitarea blocurilor din cel mai sărac sector al Capitalei, pe o firmă cu un singur angajat și sedii inexistente, scriu jurnaliștii de la Libertatea.
Contactată de jurnaliștii de la Libertatea, Nicoleta Diaconescu, matroana de videochat, s-a dat lovită: „Sunt operată și singura «in charge» la firmă, singura care v-ar putea da detalii, așa că vă rog să îmi dați un mail și vă răspund când mă voi simți mai bine”, a punctat aceasta. Ziarul i-a trimis întrebările prin e-mail. Libertatea a încercat să-l contacteze pe primarul Daniel Florea, dar acesta nu a fost de găsit până la închiderea ediției.

Citește articolul integral pe libertatea.ro

5 COMENTARII

 1. Gresit, cel mai sarac si nasparliu sector al capitalei este sectorul 6. Imputit, cu salubrizare dubioasa si cu o conducere local lipsita de scrupule si doar interesata pentru inavutirea proprie. Pe orice palma de pamant se construieste un bloc fara ca infrastructura sa fie dezvoltata. Sectorul 5, privind in urma cu vreo 10 ani era cel mai sla dezvoltat sector, insa acum, opinia mea este ca stecorul 6 detine aceasta pozitie.

 2. Măcar sa facă ce are de făcut… in ultimii ani au fost investiți bani, în sectorul 5 și chiar se vede, de exemplu:
  amenajarea unor parcuri din sectorul 5, Țacalie cel de la academia militara (Romniceanu), ceva parcuri printre blocuri în zona Sebastian cu locuri de joacă pentru copii, treceri de pietoni presemnalizate cu indicatoare și marcaje cu suprafețe aferente, școli, licee, spatii verzi, iar cireașa de pe tort este Parcul Sebastian,
  a fost în ultimii ani unul dintre cele mai frumos amenajate.
  Scene, lumini, moși, renii, patinoar, vara terenuri de tenis/baschet, mese de șah, ping-pong, aparate pentru educație fizica, fitness în aer liber.
  Nu știu sa estimez, dacă este o suma mare/mica… 13 mil de euro pt anveloparea blocurilor.
  Ma bucur daca se face ceva bun și este un plus pentru sectorul meu.
  Gândiți-vă ca alte primarii dau banii pe softuri, calculatoare, mobilier, consumabile, câte și mai câte cu contracte supraevaluate iar contribuabilii nu beneficiază de nimic pentru ca sectoarele rămân la fel an de an și scot banii pe deszăpezire, gen lucruri care nu se vad, nu rămân, nu își aduce aminte nimeni ce s-a întâmplat cu banii respectivi.

  • Gresit ! Toate alea de care spui le facuse Vanghelie. Asta micu’ a reusit sa puna pe butuci Parcul Sebastian. A demontat patinoarul, aparatele de fitness, parcul e mai neingrijit – iarba distrusa, fara flori etc – in schimb baga la greu tarabe, manele si artificii… Nu mai pupa in veci al doilea mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.