Acasă Actualitate Prins de procurori la curve, falsificatorul de sondaje Marius Pieleanu a fost...

Prins de procurori la curve, falsificatorul de sondaje Marius Pieleanu a fost demascat de Corina Crețu și ca lingăul lui Dragnea la Antena 3

DISTRIBUIȚI

Războiul intern din PSD este pe viață și pe moarte. Mai corect pe libertate și pe închisoare. Ca un servitor credincios, Pieleanu spune ce vrea stăpânul lui, Liviu Dragnea. După ce sondajele  făcute pe genunchi de Pieleanu dădeau referendumul ca sigur validat, sociologul ne prezintă neîncetat sondaje mincinoase în care Dragnea apare respectat de români. Mai nou însă, Pieleanu lansează și informații false nu numai sondaje măsluite. Prezent la Antena 3, Pieleanu a mințit că studiul de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale ar fi costat 250.000.000 euro iar Corina Crețu nu mai e membru PSD de la momentul în care a devenit comisar european, susținând aceste prostii fără să clipească.
BEI a anunțat că valoarea acestui studiu este de 1,8 milioane de Euro iar Crețu a spus că e în continuare membră PSD.
Pieleanu nu e însă vreun om de cultură sau unul de onoare. În anul 2012, procurorii români l-au depistat pe sociologul Marius Pieleanu ca fiind un client constant al bordelurilor bucureștene, acesta fiind client al curvelor de lux din bordelul basarabeanului Efim Potval, poreclit Fima. Pieleanu a fost martor în dosarul penal deschis pe numele ”peștelui” de peste Prut, alături de alți 21 de beneficiari ai serviciilor sexuale oferite de prostituatele acestuia.
În august 2012 Pieleanu a fost invitat la sediul DIICOT să dea explicaţii și în dosarul de prostituţie în care este cercetată Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, prostituată și proxenetă de lux.
Bineînțeles că această pasiune a lui Pieleanu pentru sex contra cost nu l-a împiedicat să furnizeze în continuare sondaje de opinie.
În mai 2015, casa lui de sondaje, Avangarde, a furnizat în spațiul public o „cercetare” sociologică intitulată Barometru de Opinie. La măsurarea notorietății jurnaliștilor nu apăreau deloc Robert Turcescu, Emil Hurezeanu, Radu Moraru și nici Andreea Esca.
Supărat, Robert Turcescu pune mâna pe telefon și îl sună pe Pieleanu care recunoaște că deși actualul deputat avea peste 60% notorietate a fost scos din lista finală, după cum demonstrează jurnalistul pe blogul său:
„Si acum, incepe balul! De dimineata, pun mina pe telefon si-l sun pe marele sociolog Pieleanu:
–Alo, zic, Marius, am vazut sondajul ala cu notorietatea jurnalistilor si analistilor politici…
Pieleanu tace.
–Am si eu o nedumerire: cum naiba de nu apar si eu acolo, macar la egalitate cu amicul Sabin Orcan care e la 29%?
Pieleanu isi drege glasul rostind incurcat:
-Apari, ma, Robert, apari…
-Unde apar, zic eu mirat, ca nu mi-am gasit numele pe nicaieri, m-am uitat atent, am sondajul in fata!
Pieleanu devine prietenos:
-Esti, Robert, esti la 60%, da’ nu s-a putut…
Eu, mirat:
-Ce nu s-a putut?!
-Nu s-a putut… e complicat, uite, iti spun eu tie, prieteneste, esti la 60%, da’ n-am putut sa dam…
-Stai, stai, zic eu, am de gind sa scriu despre asta, cum nu s-a putut, ca am vazut ca sondajul e autofinantat! Cum nu s-a putut?!
Pieleanu incearca sa ma expedieze:
-Iti spun eu, prieteneste, esti la 60%, hai ca te sun eu miine…
Ripostez:
-Nu, nu miine, vreau sa inteleg azi, uite, eu intr-o ora o sa scriu despre asta, astept sa-mi dai niste explicatii.
-Bine, mormaie Pieleanu, te sun eu intr-o ora!
Si m-a sunat. Ca, vezi Doamne, erau chiar mai multe nume acolo, in sondaj, cum ar fi Esca, spre exemplu, da’ ca n-au vrut sa se supere lumea si atunci au facut ei o selectie…
-Pai, bine- bine, dar da-mi si mie sa public sondajul integral! Cu toate numele!
-Nu pooot, se tinguie Pieleanu, dar, daca vrei, uite, iti trimit pagina aia in care apari si tu!
Si, intr-adevar, am primit-o. Ce sa vezi, apare de data asta si Turcescu in cercetarea lui Pieleanu! Integral la turcescu.ro.

Nu-i așa că pare profesionist Pieleanu?

2 COMENTARII

  1. Nu s-a dus la curve,s-a dus sa intrebe fetele ce parere au despre partidele politice asta avand in vedere ca politica este o curva.Pe de alta parte uitativa cati prosti sunt (Turcescu) care doresc sa se vada cat mai sus in sondaje.Ma Roberte tu cunosti zicala:cine plateste ala comanda muzica ?.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.