Home Actualitate „Proasta”dezintoxicată la Obregia a făcut denunț la DIICOT: Miruna Pascu e la...

„Proasta”dezintoxicată la Obregia a făcut denunț la DIICOT: Miruna Pascu e la Beciul Domnesc și Vlad traficant de droguri

DISTRIBUIŢI

Pe data de 6 septembrie 2023 după ce a fost audiată la DIICOT Constanța, Rebeca Lăzărescu și mama sa, Simona care e consilier superior la Primăria Sectorului 1 au depus un denunț la DIICOT București împotriva Mirunei Pascu și a lui Vlad Pascu.

„Referitor la videoclipul în care apar împreună cu Vlad Pascu spunând ‘Noi nu suntem toxicomani, ci oxicomani’, arăt că acesta a fost filmat în noaptea de 13 – 14 aprilie 2023, în adresa din Bucureşti, str. Tipografilor, nr. 29, la o petrecere organizată de Pascu, la care am participat eu, Tudor zis „Maru”, Rareş Ion, o fată pe care nu o cunoşteam şi doi băieţi pe care îi ştiam vag. În acele împrejurări, Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă şi o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu ştiu cam câte pastile, dar toţi am prizat de acolo. De altfel, toate foliile care apar în videoclip sunt folii de oxicodonă de 80 Mg, pe care el le desfăcea, le pisa şi ni le punea la dispoziţie să le prizăm. De asemenea, a luat mai multe capsule din nişte vitamine, le-a golit conţinutul, în ele a pus oxicodonă pisată amestecată cu pulbere de metamfetamină cristal şi încă ceva, dar nu ştiu ce, apoi mi-a oferit o astfel de capsulă şi a luat şi el una. Vlad considera aceste capsule formate din amestec drept ceva special şi de aceea mi-a oferit numai mie şi a luat şi el, fără să mai dea şi altora.”, a scris Rebeca în denunțul său și astfel Pascu a devenit traficant din consumator.

Miruna Pascu a amenințat și șantajat martora

„După ce ne-am drogat în acest mod, ne-am plimbat cu Buggy Car-ul în zona Tipografilor şi ne-am urcat cu maşina pe linia ferată din zona Universităţii Româno-Americane. Cu această ocazie, m-am julit foarte tare la genunchi, aşa încât, când a trebuit să merg de Paşte la bunicii mei, la Urziceni, nu am putut urca cele patru etaje de la bloc. În luna mai 2023 am fost la tratament pentru dezintoxicare la Obregia şi nu am mai consumat deloc oxicodonă. Arăt că, atunci când era drogat, Vlad Pascu era foarte creativ sau se urca pe acoperiş şi plângea (când lua oxicodonă)”, se arată în documentul DIICOT.

Procurorii arată că mama lui Vlad Pascu a contactat-o în mai multe rânduri pe fată, care era martoră în dosar, şi la un moment dat a ameninţat-o că dacă nu dă curs solicitării de a comunica cu ea, va remite presei spre publicare materiale de o natură compromiţătoare pentru aceasta. „În ultimul mesaj din data de 31.08.2023 mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simţit ameninţată, împreună cu mama mea, am formulat denunţul la DIICOT. Miercuri, pe 6 septembrie, am sunat-o pe Pascu Miruna, care nu a răspuns, dar a încercat în repetate rânduri, joi, să ia legătura cu mine. Într-un final, joi seara am reuşit să discut cu ea pe Whatsapp, cu telefonul pe speaker, ca să văd ce doreşte de la mine. Discuţia a fost lungă, mai mult de jumătate de oră şi în discuţie Pascu Miruna era foarte preocupată de faptul că vineri dimineaţă eu urma să fiu audiată ca martor la DIICOT- Constanţa, în dosarul de deţinere de droguri a lui Vlad Pascu. În cursul discuţiei, de mai multe ori, Pascu Miruna a încercat să mă convingă să nu mă duc la DIICOT – Constanţa să dau declaraţie, iar pentru asta să-mi iau scutire medicală, fie de la dermatolog, fie de la medicul de familie sau dacă totuşi decid să dau declaraţie să spun că nu-mi amintesc că aş fi consumat droguri împreună cu Pascu Vlad şi că în clipul mediatizat de fapt jucam un rol. Pascu Miruna mi-a spus că dacă voi spune adevărul, în sensul că eu consumam împreună cu Pascu Vlad, voi intra la DIICOT martor şi voi ieşi inculpat, pentru consum de droguri. Am perceput-o ca fiind foarte insistentă şi foarte dornică să mă manipuleze, în scopul de a nu exista dovezi pentru istoricul de consum de droguri a lui Pascu Vlad”, mai spune prietena lui Vlad Pascu. „În cadrul discuţiei mi-a spus că sunt labilă psihic şi proastă, în încercarea de a mă domina şi de a mă determina, intimidându-mă, astfel încât şi nu mă duc să dau declaraţie şi dacă totuşi mă duc să dau declaraţie, să nu spun adevărul. M-am simţit presată de felul în care mi-a vorbit şi de lucrurile pe care mi le-a spus, m-am simţit ameninţată. M-am simţit ameninţată şi de statutul social şi de poziţia de pe care îmi vorbea Pascu Miruna, care este o persoană cu bani şi relaţii. Eu am fost la DIICOT – Constanţa şi am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că ştiam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat şi în discuţia cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoştinţă de cauză şi că ar fi fost vorba de nişte pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe nişte reţete mai vechi de-ale ei şi de-ale lui Vlad. Vlad Pascu dispunea de sume mari de bani, pe care îi lua de la părinţi, fără ştirea lor. În cursul audierilor de la Constanţa, avocatul lui Vlad a încercat să atenueze unele afirmaţii de-ale mele, privind obiceiul lui Vlad de a consuma droguri”, a conchis ea.

1 COMENTARIU

  1. Din ce am auzit si citit pana acum despre cazul asta reiese ca parintzi lui Vlad Pascu sunt niste oameni cu bani(foatre multzi obtzinutzi ilegal sau la limita legi) bani cu care au cumparat oameni cu putere din politica,justitzie si militzie si avand atatia asi in mana erau siguri ca nici lor nici fiului lor nu li se poate intampla nimic indiferent ce faceau si chiar asha a si fost pana cand fiul lor a omorat doi tineri,de aici a inceput circul pentru familia cu apucaturi golanesti,caci eu nu cred ca politzistul ala a fost primul care a primit ordin sa il lase liber pe drogalau si chiar atunci s-a si intamplat omorul de la doi Mai ci ca pana in acea zi Vlad Pascu nu numai ca a fost eliberat de totzi politzisti care l-au oprit dar mandru de puterea familiei lui el a scapat si altzi prieteni de-ai lui prin intermediul parintzilor de politzie sau chiar sa scape de vreo condamnare penala,un exemplu tipic de tara corupta caci daca politzia si in general totzi cei care au atributzii de control,justitzia si securitatea nu functzioneaza intro tara atunci Romania este un stat eshuat(cum spunea cineva),am spus si securitatea pentru ca volumul la care a ajuns traficul si consumul de droguri,traficul de femei si puterea clanurilor interlope nu putea sa ajunga la dimensiunea asta fara ca securitatea Romaniei sa nu stie nimic.
    Si daca ne gandim cata putere are familia asta cu apucaturi de interlopi,sau fratzi Godei cei cu azilele groazei,sau fiul primarului PSDist Doldurea cel responsabil de functzionarea in afara legi pana a explodat a statiei GPL de la Crevedia,defapt in toate dezastrele astea PSDeul este in spate:primarul Doldurea si primarul comunei Crevedia PSDisti,fratzi Godei cu primarul PSDist Pandele si sotzia lui Gabriela Firea ministrul familiei care dupa aparitzia cazului cu azilele groazei si-a dat demisia impreuna cu Ministrul munci tot PSDist si acum in cazul familiei Popa prima avocata a drogalaului criminal a fost o tipa din conducerea PSD jud.Constantza,aia care dupa ce a declarat ca Vlad Popa nu este nicidecum un baiat de bani gata cum aparuse in presa ci el provine dintro familie normala si-a luat o groaza de injuraturi pe net caci aparuse public ce familie normala era cea a lui Vlad Popa nu l-a mai aparat in continuare pe drogalau,deci cum sta treaba cu reforma domnule Marcel Ciolacu caci in ultimul timp partidul dumneavoastra este prste tot in cazurile de coruptzie si trafic de interese,stiu ca familii ca cea a drogalaului mai sunt multe in Romania si batrani tratatzi ca in azilele fratilor Godei se mai gasesc si in alte azile din Romania la fel ca si statzii de alimentare cu G.P.L.care sa nu fie in regula cu actele,dar la situatzia asta nu s-a ajuns in doi trei ani ci in zeci de ani in care organele statului prind si pedepsesc doar pesti mici pecand rechini au innotat fara nici o grija prin controalele si justitzia din Romania tinp in care au mai fost si alte partide la putere in Romania dar F.S.N. P.D.S.R. si P.S.D.a fost singur mai mult timp la putere decat celelalte luate impreuna si nici un alt partid nu a guvermat singur cum a fpst F.S.Neul si P.D.S.R.eul,dar si PSDeul cu Ponta primministru sau cu Dragnea au avut atat de multe procente ca nu dadea doi bani pe aliatzi lor,era ceva de genul:”ce ma nu itzi convine cat ti-am dat sa rozi din ciolanul guvernari,hai spune ca maine vine altul in locul tau.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.