Acasă Actualitate Procurorii au respins plângerea penală a lui Dragnea Junior și a nevestei...

Procurorii au respins plângerea penală a lui Dragnea Junior și a nevestei după ce Ștefan Caramitru a strigat MUIE PSD!

DISTRIBUIȚI

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au clasat dosarul de amenințare, hărțuire și tulburarea liniștii publice, deschis în urma plângerii depuse în 2018 împotriva lui Ștefan Caramitru de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, și soția lui.

Liviu Dragnea n-a avut mână bună la nora care se dovedește o persoană lipsită de autocontrol așa cum a relatat în noiembrie 2018 jurnalista Raluca Feher incidentul dintre ea și Ștefan Caramitru: „Fiul marelui actor român l-a recunoscut pe fiul meschinului dictator român, (…) a înfipt mâna în claxon și a dat geamul mașinii jos și a strigat: hoților, ticăloșilor, corupților, nu vă e rușine mă să vă bateți joc de țara asta și să furați de la copii săraci, tâlharilor, muuuie PSD!!!!
Iar băiatul lui Daddy s-a speriat și a rupt-o la fugă, lăsând mașina și soția cea proaspătă în mijlocul străzii. A intrat în vila modestă din Cotroceni și soția cea proaspătă, rămasă singură, a dat și ea geamul jos și a strigat la fiul marelui actor român care gâfâia răpus de frustrare și ciudă că nu poate să facă mai mult decât să strige muie PSD, nora lui Daddy deci a strigat așa: „băăi săracule, tu știi cine suntem noi măi, tu știi băi cine e bărbată-miu, băi gunoiule, tu știi ce o să vă facem băăi? O să vă strivim băăăi nimeniule!!!”, a continuat „victima” Gina care a depus plângere la poliție pentru amenințare și tulburarea ordinii publice. Integral pe feher.live

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.