Acasă Actualitate Profesor universitar la ASE către Olguța: „Karatisto, pe tine nu te pot...

Profesor universitar la ASE către Olguța: „Karatisto, pe tine nu te pot bănui că faci pe proasta. Tu chiar ești proastă. Sadea.”

DISTRIBUIȚI

Desconsiderată de români pentru dosarul său penal, acum Olguța a reușit să-l enerveze cu declarațiile sale stupide și pe un profesor universitar de la ASE.

Lia Olguţa Vasilescu a anunțat ieri la postul infractorului fugar Sebastian Ghiță că vrea „să pună la punct” multinaţionalele. Aceasta a spus că „Statul român nu a avut o politică pusă la punct. A lăsat firmele străine să se aşeze unde vor ele. Firmele româneşti nu au avut loc la ajutoare de stat. Au făcut eforturi mari să supravieţuiască unei concurenţe neloiale. Majoritatea firmelor din străinătate s-au aşezat în partea de Vest. Nu e vina lor, a fost o politică a statului român. Trebuia să impună zona unde trebuie să meargă acele firme. Să li se dea facilităţi, dar să se aşeze unde e şomajul mare”, a spus Olguţa Vasilescu la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.
Ministrul Muncii a avut un mesaj şi pentru români: „Le urez tuturor românilor să aibă sănătate, dar şi noroc. La mulţi ani! E nevoie şi de noroc pentru că sănătate au avut şi cei de pe Titanic”, a încheiat Vasilescu, crezându-se spirituală.

Desigur că multinaționalele nu vor vrea să se ducă în zonele din estul țării ca apoi tirurile lor cu marfă să trebuiască să străbată șoselele noastre de pe vremea comuniștilor pe care timp de 29 de ani, politicienii nu au fost în stare să le transforme în autostrăzi sau să nu aibă pe cine să angajeze. Dar Olguța, derutată de lingușitorii din jur a ajuns să creadă că toată lumea va face sluj ca să-și îndeplinească PSD programul de guvernare. Inclusiv multinaționalele.
Profesor universitar la ASE unde predă Dreptul Afacerilor, Sebastian Bodu a comentat pe contul său de Facebook declarațiile ministrului Muncii: „Karatisto, pe tine nu te pot bănui că faci pe proasta. Tu chiar ești proastă. Sadea.”. Scurt și cuprinzător!

Citește și Lingvist vorbitor de 15 limbi străine: Olguța s-a încăpățânat să citească în engleză și franceză de proastă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.