Acasă Actualitate „Tudorel, sluga model!”. Protestul „NU vrem sa fim o nație de hoți”...

„Tudorel, sluga model!”. Protestul „NU vrem sa fim o nație de hoți” se desfășoară începând cu ora 18 în Piața Victorie și încă în 30 de orașe

DISTRIBUIȚI

Update ora 20.00: În București, Cluj, Brașov, Iași, Sibiu Ploiești se protestează. Oamenii strigă: „DNA să vină să vă ia!”, „PSD, ciuma roșie”, „Justiție, nu corupție”, „Nu suntem o nație de hoți!”, „Rușine!”, „Hoții, hoții”, ”Jos nemernicia din România!”, ”Faceți-vă guvern la Jilava!”, ”Noaptea ca hoții, ziua mafioții!”.

Update 19.05: Numarul protestatarilor a crescut la 10.000. Aceștia au plecat in mars spre Romana, desi in Piata Victoriei continua sa vina sute de oameni de la metrou sau de pe strazile adiacente.

Sute de oameni s-au adunat in Piata Victoriei, in fata Guvernului, la ora 18.00, pentru a protesta fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Lumea continua sa vina. Se striga Nu vrem sa fim o natie de hoti.
Proteste fata de proiectul de modificare a legilor justitiei, anuntate duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora
Proteste de amploare impotriva proiectului de modificare a legilor justitiei sunt anuntate pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti, in peste 30 de orase din tara si in 10 orase in diaspora. In Bucuresti, protestul este programat sa inceapa la ora 18:00 in Piata Victoriei, iar la ora 19:00 se va pleca in mars spre Casa Poporului, anunta organizatorii, pe pagina de Facebook a evenimentului „NU vrem sa fim o natie de hoti!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.