Home Actualitate PSD a mințit medicii dar Guvernul le cere acum ajutorul

PSD a mințit medicii dar Guvernul le cere acum ajutorul

DISTRIBUIŢI

PSD a mințit în campania electorală că va majora substanțial salariile din domeniul sanitar și va face impozitul pe venit pentru medici zero, dar asta nu împiedică acum Guvernul să le ceară ajutorul pentru a dovedi unitate în jurul unui proiect de țară. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat că este nevoie ca reprezentanții sectorului medical să susțină candidatura României pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente.

Victor Negrescu a declarat pentru AGERPRES că s-a întâlnit în cursul acestei săptămâni cu industria farmaceutică și medicală și că „mesajul este unul pozitiv, ne așteptăm din partea lor să vină cu scrisoare semnată de o bună parte dintre aceștia de susținere a candidaturii României. Avem nevoie ca și, într-adevăr, medicii care sunt implicați în domeniu, specialiștii să adere la proiectul nostru pentru că, de fapt, este un proiect de țară.”

De pe site-ul MAE aflăm că Negrescu, a participat la o întâlnire cu reprezentanții industriei farmaceutice și medicale dar organizată de Ministerul Sănătății şi Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale, adică PSD cu PSD și cu PSD. Desigur că MAE ne informează într-un limbaj moștenit din timpuri imemoriale că „Negrescu a salutat participarea numeroasă a reprezentanților industriei de profil la eveniment, dovadă a interesului şi a disponibilităţii acestora de a sprijini eforturile de promovare desfășurate până în prezent”, că „a realizat o scurtă trecere în revistă a demersurilor de promovare a candidaturii României”, că dosarul nostru a fost apreciat ca fiind unul consistent” și că este „deosebit de importantă implicarea activă a reprezentanților industriei de profil în susţinerea candidaturii României, dintr-o dublă perspectivă – atât a experienței de viață, cât și a experienței de lucru în România”.

Adică după ce PSD a mințit în campania electorală că sunt bani pentru majorarea salariilor medicilor și pentru construirea de spitale la standarde occidentale să vină medicii care lucrează în medii insalubre să spună ce experiență de lucru au în România? Sau modelul este: dacă PSD a mințit și a fost votat merge să mintă și medicii ca să fie votată România.

Hotărârea finală în privința relocării Agenției Europene pentru Medicamente de la Londra într-una din cele 18 țări candidate va fi luată în marja Consiliului Afaceri Generale din noiembrie 2017.

Sigur că medicii rămași în România să ne vindece și să ne trateze sunt patrioți dar să le ceri să cosmetizeze situația tragică din Sănătate cu nerușinarea cu care PSD a mințit e mult prea mult.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.