Acasă Actualitate PSD pe cai mari la Capitală: PNL continuă atacul la Nicușor Dan

PSD pe cai mari la Capitală: PNL continuă atacul la Nicușor Dan

DISTRIBUIȚI

Virgil Popescu (PNL), ministrul Energiei, a declarat că nu-și poate explica de ce peste o mie de blocuri din București nu au încălzire și de ce nu sunt reparate țevile sparte, mai ales că sunt bani pentru astfel de lucrări, lansând un atac la Nicușor Dan, fără a pomeni vreun cuvânt de gestionarea Bucureștiului de PSD din 2008 încoace.

„Sincer, îmi pare rău… Îmi pare rău că Termoenergetica nu reuşeşte să rezolve problema ţevilor sparte. Că e o problemă de ţevi sparte până la urmă și nu s-au făcut investiţii. Dar nici acum când sunt bani şi s-au semnat contracte pe POIM nu s-au demarat investiţii…”, a declarat Virgil Popescu, la Digi24.

Popescu a mai spus că îi e greu să înțeleagă ce se întâmplă la Primăria Generală, în Consiliul General și la Termoenergetica.

„Bucureştiul, care e cel mai bogat oraş din România, cu cel mai mare PIB pe cap locuitor, are cel mai mic preţ la gaz, fiindcă ELCEN ştie să-şi facă treaba şi a contractat în vară gazul. Are acum cel mai mic preţ la gaz”, a mai spus Virgil Popescu.

Luna trecută, critici la adresa administrației locale a Bucureștiului a avut și un alt liberal, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului.

Întrebat dacă liberalii îl mai susțin pe Dan, în condițiile în care acesta a avut sprijinul PNL și USR pentru a ajunge primar, Rareș Bogdan a răspuns: „E o decizie pe care trebuie s-o ia PNL. Va trebui ca dl Nicușor Dan să demonstreze cu adevărat că înțelege exact ce se întâmplă și… Eu mă bucur că dl Nicușor Dan vrea să facă ordine în investițiile imobiliare, dar nu poate bloca dezvoltarea Bucureștiului, adică trebuie să existe, ca în cazul corporații versus firme românești, un echilibru extrem de atent”.

1 COMENTARIU

  1. olimpiade- aprox pana in 1983 elevii din cls 5-8 puteau participa la olimpiade: romana, matematica, fizica, cu etape pe: scoala, zonala, oras, judet. participantii primeau cate o nota de 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.