Acasă Actualitate PSD s-a răzgândit și nu mai votează Guvernul Orban de frica descretizării...

PSD s-a răzgândit și nu mai votează Guvernul Orban de frica descretizării dosarului 10 August

DISTRIBUIȚI

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat duminică, la Timișoara, că se înșeală amarnic cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul 10 august și cei care cred că nu va ieși la iveală adevărul despre Revoluție și mineriade.

„Suntem la 30 de ani de la Revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani nu am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste o mie de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care au transformat Jandarmeria, nu din instrument în slujba oamenilor, care să apere viața, integritatea fizică a fiecărui cetățean și au transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor. V-o spun limpede: cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august se înșeală amarnic. Cine își imaginează că vom tolera la nesfârșit să nu aflăm cine sunt vinovații care au omorât copiii noștri trebuie să știe că va veni vremea adevărului. Cine își imaginează că la nesfârșit vor fi ascunse identitățile celor care au omorât tineri, intelectuali, oameni civilizați în București cu ocazia mineriadelor trebuie să știe că adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei. Democrația va învinge definitiv în România pentru că la putere va veni în sfârșit o forță politică ce respectă libertatea, drepturile fiecărui cetățean”, a declarat Orban.

După această declarație, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, fost angajat în trustul media al Antenelor, un cunoscător al PSD-ului a explicat:

„Poate vă întrebaţi de ce s-a răzgândit PSD în privinţa votării Guvernului Orban. De ce au trecut peste noapte de la ‘susţinem – să înceapă cât mai repede treaba, ţara trebuie guvernată’ la ‘nu votăm, nu asigurăm cvorumul, facem opoziţie totală’? Răspunsul e foarte simplu: 10 august. Răzgândirea PSD a avut loc imediat după ce Ludovic Orban a garantat public desecretizarea dosarului 10 august. Din momentul desecretizării dosarului, cercetările nu mai pot fi blocate”

3 COMENTARII

  1. Lichelele securiste ale Sistemului i-au fabricat prizonierului Klaus Iohannis si un premier, „premierul lui”, in persoana marionetei Ludovic Orban, „fiul unui fost securist in perioada cea mai neagra si mai plina de blestematii a Securitatii. Batranii membri ai AFDPR care mai sunt in viata si-l amintesc inca pe macelarul din Brasov, renumit pentru sadism si maniac al batailor crunte. A fost dat afara in perioada anilor ’60, cand aparatul incerca sa isi schimbe fata. Ulterior a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, si-a facut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind in lot cu fostul director al ONT, Serbanica, un caz cunoscut la vremea aceea. A facut puscarie la Penitenciarul Codlea, ceea ce nu l-a oprit pe fiul sau, Ludovic, sa-si doreasca sa serveasca Partidul, astfel ca, dupa absolvirea Facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Brasov, in 1988 si-a propus sa se bage la Stefan Gheorghiu. Imediat dupa absolvire, la un an, a devenit, ajutat de structuri, invatacel in ale activismului PCR la Stefan Gheorghiu”, scrie Octav Pelin pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.