Home Actualitate PSD și PNL s-au speriat de arestarea iminentă a lui Robert Negoiță

PSD și PNL s-au speriat de arestarea iminentă a lui Robert Negoiță

DISTRIBUIŢI
Săptămâna trecută, DNA l-a pus sub acuzare pe Robert Negoiță pentru că în calitate primar al Sectorului 3 din București, ar fi aprobat emiterea nelegală a unor documente necesare construirii și intabulării unui bloc situat în zona centrală a municipiului București. Cum infracțiunea de care este acuzat este cea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, pedepsită cu până la 10 ani de închisoare, tot mai multe voci spuncă Robert Negoiță urmează să fie reținut de procurori. 
Zvonurile privind arestarea iminentă a lui Negoiță vine pe fondul trimiterii sale în judecată în noiembrie 2022 pentru un prejudiciu de 578 milioane de lei adus prin abuz în serviciu prin favorizarea firmei ROSAL.
Cum viceprimar la Sectorul 3 este un membru USR, PSD și PNL s-au speriat că acesta urmează să preia interimatul și înceracă să-l dea jos.
Situația a fost prezentată de Claudiu Năsui:
„Domnul Ciolacu a poruncit să fie destrămată alianța PNL cu USR și în București. Iată că PNL începe să execute ordinul.
În Consiliul local al sectorului 3, majoritatea a fost compusă din USR și PNL. De aceea cei doi viceprimari au fost de la USR și PNL (viceprimarii fiind aleși de consiliul local), cel de la PNL și-a dat demisia, a ramăs cel de la USR.
Umblă zvonul că domnul Negoiță urmează în curând să fie arestat având deja 3 dosare la DNA. Fapt care ar duce la un primar interimar de la USR, în speță domnul Lucian Judele.
Asta ar fi o mare problemă pentru că s-ar afla de multe mizerii care se întâmplă în primăria sectorului 3. Așa că ce să vezi?
PNL București vrea să-l dea jos pe viceprimarul USR. Dar pentru că nu vrea să o facă asumat, au lansat zvonul că domnul Judele și-ar fi pierdut susținerea USR București. Nu de alta, dar votul e secret. Adică vor să facă așa cum au făcut atunci când l-au votat pe Florin Iordache președinte pe viață la Consiliul Legislativ.
Scriu aici ca să fie clar. Nu este adevărat. Domnul Judele are întreaga susținere USR București. Dacă PNL București vrea să execute ordinul domnului Ciolacu, să o facă asumat. USR București va rămâne consecvent cu tot ce a spus.”, a conchis Năsui.
Ciprian Ciucu nu a reacționat.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.