DISTRIBUIȚI

Astăzi în cadrul ședinței Consiliului de Supraveghere al Transelectrica condus de Mircea Coșea, Alina Elena Teodoru (foto dreapta), membră a Directoratului companiei a fost destituită din funcție.  Alina Teodoru și-a băgat la înaintare prietena care a contractat milioane de euro de la stat via PSD: plimbă pensionari, repară pentru Radet, vinde oțel la CNADNR, face publicitate pentru Transelectrica și RATB. Detalii AICI.

În locul lui Teodoru și al impostorului Marius Dănuț Carașol dat pe mâna poliției după ce și-a falsificat diploma, au fost numiți doi profesioniști din Transelectrica. Cei doi se numesc Dragoș Ivan, Directorul Dispeceratului Național al Transelectrica și Luca Iacobici, Directorul Sucursalei Timișoara. Astfel șefii numiți de PSD pe criterii amoroase cum e și nevasta primarului Florea de la Sectorul 5 vor avea mult mai puțin spațiu de manevră în luarea de decizii păgubitoare. Alina Elena Teodoru, pupila șefului Cancelariei lui Dăncilă, Costin Mihalache și Andreea Florea au fost numite la conducerea Transelectrica fără a avea minime cunoștințe despre domeniu. Citește pe larg în Soțiile și pupilele mahărilor din politică băgate de PSD să toace și banii Transelectrica

2 COMENTARII

  1. Intrebare pentru curentul.
    Mircea Cosea asta este aceias persoana cu ala care apare pe la divarse televiziuni danduse mare cunoscator al economiei romanesti si internationale independent din punct de vedere politic,pentru ca o avea el o caruta de titluri dar eu de cate ori il vad schimb canalul caci oameni cu scoala care imi explica mie ca albul este negru doar pentru ca asta este interesul lor (sa prezinte oamenilor in locul adevarului adevarat adevarul lor) imi produc o greata deosebita, pentru ca astia au sustinut furtul legal dupa care perfizi cum sunt acum acuza Uniunea Europeana si S.U.A. ca au transformat Romania intr o colonie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.