Acasă Actualitate Rămasă pe holul guvernului, Olguța ratează prezidarea ca ministru a 26 de...

Rămasă pe holul guvernului, Olguța ratează prezidarea ca ministru a 26 de evenimente europene. Vezi cum este descrisă în cartea „Vadim, între președinție și ospiciu”

DISTRIBUIȚI

Degeaba încearcă disperată Olguța Vasilescu să devină măcar ministru al Dezvoltării după ce a fost remaniată de la Muncă și refuzată la Transporturi, că președintele Iohannis i-a spus răspicat Vioricăi Dăncilă că nu o va numi. Ministerul Dezvoltării urma să organizeze în prima jumătate a anului următor 26 de evenimente în cadrul mandatului de președinte al Consiliului UE al României așa cum reiese de pe site-ul oficial romania2019.eu.

Ce l-a determinat pe președintele Klaus Iohannis să o refuze pe Olguța pentru un nou mandat rămâne să aflăm ulterior. Până atunci vă prezentăm ce a consemnat în ziarul Curentul jurnalistul George Roncea după ce a citit cartea „Vadim, între președinție și ospiciu” scrisă de doi foști mari șefi în PRM: Sever Meșca și Ilie Merce.

„Cei doi deputați PRM, profesorul Meșca și colonelul SRI Merce – locotenenți servili ai lui Vadim Tudor ani îndelungați – au descris elocvent în cartea dedicată patronului lor modul în care servea capu’ la partid experimentata Olguța Vasilescu. „Noii colegi de Parlament o tachinau pe Olguța că-l ajută prea mult pe Vadim, în fiecare seară a primei zile a săptămânii, când «familistul model» dă ultima corectură revistei «România Mare». Când în procesul muncii lui «Alcibiade» îi mai scapă pixul pe jos, Olguța Oana Vasilescu e pe fază. Cu mișcări de felină, Oana se strecoară sub biroul lui Vadim, intră în posesia pixului și-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea știut, până când creștinul, bunul familist și pamfletarul roșește din cap până în picioare, îl apucă transpirațiile și respiră cu dificultate. Abia atunci, filoloaga și specialista în limbi germanice Olguța Oana Vasilescu iese de sub biroul califului, întrebându-l din priviri dacă gestul ei dezinteresat contribuie cu ceva la randamentul publicistic al lui «Alcibiade»“.

Meșca și Merce mai afirmă despre Olguța că avea o înclinație accentuată, o dedicație chiar, nu doar pentru pixul lui Vadim, ci și către trasul la măsea: „Candidata la șefia tineretului peremist intrase în gura colegilor care îi reproșau că, la vârsta ei, vizitează prea des barurile rău famate și că s-a îndrăgostit exagerat de mult de sucul natural de struguri Fetească regală și Riesling italian“.

Cei doi foști intimi ai lui Vadim conturează cadrul unui context politic intern al PRM, moment care a marcat ascensiunea la vârful partidului al bețivancei, specialista în limbi (germanice) a Tribunului, deși sora acestuia, Lidia Samson, descrisă în aceeași carte drept „codoașa lui Vadim“, profera la adresa Olguței lucruri ireproductibile: „Lidia Samson, care veghează la menținerea unei atmosphere în regim de avarie în familia frățiorului, tuna și fulgera de teamă că năbădăiosul de Vadim se va apropia prea mult de fizicul karatistei Olguța și va fi reclamat la Alianța Evanghelică. Plus că va mirosi și Doinița, soția fratelui ei. M-a sunat și pe mine Lidia Samson și mărturisesc deschis că nu pot reproduce vorbele ei despre Olguța nici măcar acum. În definitiv, e problema lui Vadim și a Olguței, amândoi sunt majori“.

Faptul că probabil Olguța a fost o posibilă victimă a lui Vadim, nu neapărat o curvă, este trecut cu vederea de către locotenenții acestuia deși tot ei descriu în cartea lor scene de siluire și amor sălbatic la care s-ar fi dedat actualul europarlamentar cu opțiuni filo-homosexuale: „La mesele pe care le oferea la vilele din Snagov, mai de fiecare dată Vadim invita și tinere femei, pe care le folosea drept carne de tun. El avea grijă să invite doamne respectabile, soții ale colegilor de redacție sau partid. Dar printre acestea se strecurau și „nevinovatele“ făpturi. După o asemenea seară, în care, ca de obicei, doamna Doina era expediată acasă mai devreme, Vadim a luat în Mercedes o puștoaică și, în drum spre București, acolo, pe bancheta din spate, a posedat-o! Pe el nu l-a interesat că de față erau doi bărbați, gărzile sale, nu s-a gândit la cât este de îngrozitor gestul său. De altfel, băieții au văzut multe, dar sunt disciplinați și își țin gura“. Ăsta-i Vadim!, scriu Sever Meșca și Ilie Neacșu în volumul lor, „Vadim, între președinție și ospiciu“.”, scria George Roncea despre pițipoancă în Curentul, în articolul său din 2010, „ Olguța Vasilescu – manipulatoarea pixului lui Vadim, vrea să fie Big Sister a românilor”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.