Acasă Actualitate Olguța Vasilescu – manipulatoarea pixului lui Vadim, vrea să fie Big Sister...

Olguța Vasilescu – manipulatoarea pixului lui Vadim, vrea să fie Big Sister a românilor”

DISTRIBUIȚI

„Peștii și curvele vor să pună botniță Internetului“

O inițiativă recentă de reglementare a Internetului ce amintește de sinistra Inchiziție catolică a stârnit în mediul online o vie reacție la adresa parlamentarei PSD Lia Olguța Vasilescu. Aceasta, mai catolică chiar decât Papa, vrea să fie sancționate sau chiar interzise comentariile mai din popor la adresa politicienilor: „Internetul este necesar să existe o anumită reglementare. Problema nu e experiența mea. Experiența mea e una a tuturor femeilor din politică“ – am citat exact, analfabetismul îi aparține parlamentarei PSD care fără să știe, probabil, emite o apoftegmă a statului polițienesc referindu-se la cenzura Internetului. Demersul acesteia a fost calificat drept despotism și i-a fost dedicat chiar un forum, unde se comentează tot felul de chestiuni cu privire la doamna Vasilescu.

S-a ridicat și problema autorității și calității acelor „Dumnezei ai Internetului“ care ar urma să cenzureze comentariile nepotrivite. Ce fel de super tehnologii vor putea fi folosite de către Big Sister Olguța Vasilescu pentru a ține turma sub control? Cum ar discerne zbirii acesteia ce anume este nepotrivit sau nu în comentariile oamenilor? Cine vor fi aceia care vor elabora orwellianul dicționar al „expresiilor negative“, care o deranjează pe Olguța Vasilescu?

Dacă de exemplu un comentator postează: „ne e silă de peștii și păsările acvatice – Larus leucocephalus – care au umplut până la greață mlaștina împuțită a politicii românești și acum vor să pună botniță Internetului“, cum va proceda Marele Inchizitor? Doar specialiștii ornitologi știu că păsările acvatice – Larus leucocephalus – sunt numite popular curve (cf. DEX)
Va sta personal Olguța Vasilescu, și ea fostă ziaristă, până să ajungă la pixul lui Vadim, să cenzureze toate expresiile și comentariile din presă și de pe Internet care ar putea viza-o pe ea?

Se crede că prin propunerea legislativă inițiată de Lia Olguța Vasilescu se vrea astuparea cu pumnul (deoarece se prevăd și sancțiuni) a gurilor acelora care spun despre ea că ar fi „o curvă“, „o centuristă“, „o boarfă parvenită prin suptul pixului lui Vadim“, „o traseistă“, pentru a reproduce doar câteva din comentariile răspândite la adresa sa. Deși noi, ca ziariști, nu putem să ne asumăm astfel de opinii, totuși faptul că pe google un search cu termenii „olguta vasilescu suge p..la“ a dat peste 288 de rezultate, citări și comentarii (foto 1) cu privire la trecutul Olguței Vasilescu, ba chiar și celebra enciclopedie online Wikipedia a confirmat pentru scurt timp (vezi foto 2) un zvon cum că Olguța Vasilescu ar oferi felații, este demn de luat în seamă și de analizat. După cercetări specifice și aprofundate, am găsit și principala sursă bibliografică despre Olguța, o carte de memorii tipărită la prestigioasa editură Univers.

Sintagma „politica este o curvă“ are valență axiomatică – probată pe deplin, în România. Astăzi, nu doar în România, este un loc comun definirea oamenilor politici prin circumscrierea lor în termeni ce țin de promiscuitatea bordelurilor. Faptul că politicienii își doresc să apară pe Internet drept fete mari cu himen supraelastic este însă nefiresc, iar încercarea de interzicere prin lege a comentariilor negative la adresa clasei politice aduce aminte de bolșevismul atroce, această practică regăsindu-se în timpurile noastre doar în Coreea de Nord.

Peștii și curvele din politică – „leprele care își dă nevestele pentru posturi“

Clasa politică este precepută drept obscenă și patibulară (bună de spânzurat) – arată sondajele de opinie din ultimii ani. Politicienii sunt văzuți, în majoritate, deși există câțiva de altă factură – drept traseiști, penali, prostituate politice. Între aceste personaje ale lumii politice, numite la modul figurat prostituate, se află însă și exemplare care chiar sunt curve și peștii. O știm de la unul dintre liderii PNL cunoscut pentru afinitățile sale cu lumea speluncilor – Ludovic Orban – care a afirmat că multe dintre femelele lumii politice au ajuns în poziții de frunte prin oferta corporală. Calitatea promiscuă a politicienilor o confirmă și Vanghelie, care și-a caracterizat colegii pesediști drept „lepre care își dă nevestele“ la monta masculului alfa din PSD (Ion Iliescu, Geoană, Năstase, Ponta?) pentru a obține posturi.

Astfel de personaje – leprele lui Vanghele – sunt popular numite pești, în DEX, regăsindu-se și alte formulări științifice, respectiv codoș proxenet, adică bărbat întreținut de o femeie. Femeilor de acest gen li se spune, mai popular, curve, iar exploatatorilor – pești. Exploatarea femeii de către peștii pesediști se pare că l-a șocat și pe Vanghele, deși acesta provine dintr-un mediu țigănesc infracțional, după cum dezvăluia și colegul său de partid, reputatul sociolog ardelean Vasile Dâncu.

Pe de altă parte tot DEX-ul ne arată că termenul de curvă mai acoperă și semnificații mai largi, ce li se potrivesc cu ușurință politicienilor noștri. Curvă i se mai spune și omului ipocrit, josnic sau cutră. După cum am menționat mai sus, există și o pasăre acvatică (Larus leucocephalus), căreia i se spune popular curvă. Posibil ca pasărea respectivă să fie o pasăre de noapte, deoarece curvelor sau târfelor li se mai spune și păsări de noapte. Păsăricile din politică, curvele noastre, circulă însă la vedere, nu doar noaptea. Apar la televizor, au inițiative legislative, promovează te miri ce proiecte fistichii cărora inițial nimeni nu le înțelege rostul (înafară, desigur, de peștii care le „gestionează“ și le trimit pe traseu, pe centură, la produs).

Faptul că femeile pesediste au viață grea și ajung să fie date la produs nu a speriat-o însă pe o traseistă ca Olguța Vasilescu, ba chiar a ambiționat-o. Pe Lia Olguța Vasilescu, jurnaliștii lui Sorin Ovidiu Vântu, din Trustul Realitatea Cațavencu, (instrument aservit arealului politic pesedist, carevasăzică niște insideri), au zugrăvit-o într-o manieră ce indică proveniența sa din bazinul politic – mlaștina împuțită – populată cu pești și curve, în sensul definit plenar de DEX-ul invocat mai sus.

Publicația „Cațavencu“ afirmă: „Pe Lia Olguța Vasilescu a crescut-o Vadim și, dacă vă mai amintiți, în calitate de pupilă a Tribunului (mai nou mai cunoscut și datorită renumelui de Tribun al homosexualilor, ca urmare a activității sale la nivel european în serviciul lobby-ului homalăilor n.n), a fost remarcată din toate punctele de vedere. „În volumul de vomă și dezvăluiri Vadim, între președinție și ospiciu, dezertorii Sever Meșca și Ilie Merce descriau cu lux de amănunte întâlnirile de luni seară dintre Lia și maestru, sub pretextul corectării manuscriselor pentru România Mare“.

Olguța Vasilescu și pixul lui Vadim

Așadar pupila se întâlnea la ceas de seară cu Vadim, în cu totul alte scopuri decât corectura de ziar, respectiv pentru a i-o suge lui Vadim, sugerează Merce și Meșca. Deși Vadim este cunoscut pentru simpatia sa cu cauza homosexualilor, nu ne îndoim că două foste cadre ale Securității, dintre cele care îl alimentau pe Vadim Tudor cu dosare ultra-secrete, aveau informații ultra-documentate despre ce se petrecea seara, între Vadim Tudor și pupilă. În fond, dacă Bucurenci este bisexual, adică este capabil de performanțe erotice și cu bărbați și cu femei, de ce n-ar fi și Vadim capabil de performanțe rezervate hetero-sexualilor, în pofida opțiunii politice la nivel european pro homosexualitate?

Cei doi deputați PRM, profesorul Meșca și colonelul SRI Merce – locotenenți servili ai lui Vadim Tudor ani îndelungați – au descris elocvent în cartea dedicată patronului lor modul în care servea capu’ la partid experimentata Olguța Vasilescu. „Noii colegi de Parlament o tachinau pe Olguța că-l ajută prea mult pe Vadim, în fiecare seară a primei zile a săptămânii, când «familistul model» dă ultima corectură revistei «România Mare». Când în procesul muncii lui «Alcibiade» îi mai scapă pixul pe jos, Olguța Oana Vasilescu e pe fază. Cu mișcări de felină, Oana se strecoară sub biroul lui Vadim, intră în posesia pixului și-l ascunde, mai bine de un sfert de ceas, într-un loc numai de ea știut, până când creștinul, bunul familist și pamfletarul roșește din cap până în picioare, îl apucă transpirațiile și respiră cu dificultate. Abia atunci, filoloaga și specialista în limbi germanice Olguța Oana Vasilescu iese de sub biroul califului, întrebându-l din priviri dacă gestul ei dezinteresat contribuie cu ceva la randamentul publicistic al lui «Alcibiade»“.

Meșca și Merce mai afirmă despre Olguța că avea o înclinație accentuată, o dedicație chiar, nu doar pentru pixul lui Vadim, ci și către trasul la măsea: „Candidata la șefia tineretului peremist intrase în gura colegilor care îi reproșau că, la vârsta ei, vizitează prea des barurile rău famate și că s-a îndrăgostit exagerat de mult de sucul natural de struguri Fetească regală și Riesling italian“.

Cei doi foști intimi ai lui Vadim conturează cadrul unui context politic intern al PRM, moment care a marcat ascensiunea la vârful partidului al bețivancei, specialista în limbi (germanice) a Tribunului, deși sora acestuia, Lidia Samson, descrisă în aceeași carte drept „codoașa lui Vadim“, profera la adresa Olguței lucruri ireproductibile: „Lidia Samson, care veghează la menținerea unei atmosphere în regim de avarie în familia frățiorului, tuna și fulgera de teamă că năbădăiosul de Vadim se va apropia prea mult de fizicul karatistei Olguța și va fi reclamat la Alianța Evanghelică. Plus că va mirosi și Doinița, soția fratelui ei. M-a sunat și pe mine Lidia Samson și mărturisesc deschis că nu pot reproduce vorbele ei despre Olguța nici măcar acum. În definitiv, e problema lui Vadim și a Olguței, amândoi sunt majori“.

Faptul că probabil Olguța a fost o posibilă victimă a lui Vadim, nu neapărat o curvă, este trecut cu vederea de către locotenenții acestuia deși tot ei descriu în cartea lor scene de siluire și amor sălbatic la care s-ar fi dedat actualul europarlamentar cu opțiuni filo-homosexuale: „La mesele pe care le oferea la vilele din Snagov, mai de fiecare dată Vadim invita și tinere femei, pe care le folosea drept carne de tun. El avea grijă să invite doamne respectabile, soții ale colegilor de redacție sau partid. Dar printre acestea se strecurau și „nevinovatele“ făpturi. După o asemenea seară, în care, ca de obicei, doamna Doina era expediată acasă mai devreme, Vadim a luat în Mercedes o puștoaică și, în drum spre București, acolo, pe bancheta din spate, a posedat-o! Pe el nu l-a interesat că de față erau doi bărbați, gărzile sale, nu s-a gândit la cât este de îngrozitor gestul său. De altfel, băieții au văzut multe, dar sunt disciplinați și își țin gura“. Ăsta-i Vadim!, scriu Sever Meșca și Ilie Neacșu în volumul lor, „Vadim, între președinție și ospiciu“.

La Vadim Tudor „turbarea face ravagii“

Trebuie să consemnăm, în spiritul deontologiei jurnalistice și reacția Tribunului homosexualilor, cum i se mai zice lui Vadim Tudor datorită activității sale la nivel european: „Această pretinsă carte este, de la un cap la altul, un produs sub-uman, o dejecție penibilă, care arată că turbarea face ravagii și îi poate aduce pe cei atinși de virusul ei la sinucidere“, consideră Vadim, ceea ce pe bună dreptate ne stârnește dubii asupra autorilor, care tot insistă asupra actelor sexuale comise de Vadim cu fete, nu cu băieți, credibilizându-l astfel pe Vadim ca hetero-sexual, practic, ba chiar pun în pagină și un fel de viol, descris de victima care s-a confesat autorilor, ca „un contact sexual foarte scurt, de-a dreptul penibil“, după o tentativă de „sărut în zona pubiană“ paragraf mult prea terifiant și obscen pentru a-l putea reproduce în întregime în paginile ziarului. Drept pentru care suntem nevoiți să-i rugăm pe comentatori să-l caute singuri și să-l publice online, în întregime, până se pune în aplicare „Legea lu’ Olguța care suge p..tza“, după cum au poreclit inițiativa parlamentară internauții mai din popor. Poporul român care vă salută cu acel deget în sus (să văd cum va „modera“ Olguța aici și de unde va ști ea care este degetul pe care îl dedică românii celor ca ea, din pulitică?).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.