Home Actualitate Dan Voiculescu testează audiența Antenei 3 pentru un nou candidat la președinția...

Dan Voiculescu testează audiența Antenei 3 pentru un nou candidat la președinția României: Tudorel Toader

DISTRIBUIŢI

După ce Liviu Dragnea a mulțumit din inimă Antenei 3 și în special lui Mircea Badea și lui Mihai Gâdea despre cum l-au deservit în lupta sa cu statul de drept, Dan Voiculescu, eliberat condiționat după ce a executa 3 din cei 10 ani la care a fost condamnat, a considerat că este momentul ca postul Antena 3 să arunce pe piață un nou candidat la președinția României: Tudorel Toader.
În prima zi a anului 2019, Tudorel Toader a acordat un interviu postului Antena 3, unde a declarat că în anul 2016 a fost „curtat” să intre în PNL, însă a refuzat oferta pentru că nu era, la acel moment, pregătit să fie om politic, însă nu exclude pe viitor posibilitatea ca, atunci când nu va mai fi în Minister, să aibă în vedere o carieră politică. Toader a răspuns la întrebarea dacă vrea să fie președinte:

„Nu. În 2016, vara spre toamna, eram rector la Cuza, la Iaşi. Eram asiduu curtat să candidez fie deputat, fie senator. (…) Mi se oferea prima poziţie în Iaşi sau în Vrancea, de unde sunt. Având o relaţie bună, i-am răspuns că nu sunt pregătit să fiu om politic. A rămas nu. Nu aş putea spune dacă pe viitor, pentru totdeauna va fi nu, dar să nu surprindă că după ce nu voi mai fi la Minister, din perspective diferite, pot exista astfel de posibilităţi”, a declarat ministrul Tudorel Toade, la Antena3. Partidul care l-a curtat este PNL condus la acel moment de Alina Gorghiu căreia i-a fost îndrumător la doctorat. Alina Gorghiu a absolvit o particulară de drept și s-a remarcat prin două căsnicii distruse: una a lui Bogdan Olteanu și cealaltă a lui Lucian Isar.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.