Acasă Actualitate Revoltă la Chișinău după ce Iohannis a decorat un antiromân

Revoltă la Chișinău după ce Iohannis a decorat un antiromân

DISTRIBUIȚI

Fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a anunțat că renunță la ordinul „Steaua României”, după ce președintele român l-a decorat și pe președintele Curții de Conturi din Republica Moldova, Marian Lupu, cu Ordinul „Steaua României”.

„In semn de protest fata de decorarea de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a lui Marian Lupu renunt la aceeasi decoratie, ordinul “Steaua Romaniei”, pe care am primito in anul 2014.
Voi publica o scrisoare prin care voi explica motivele acestui gest si o voi depune, zilele viitoare, impreuna cu decoratia, la Ambasada Romaniei din Chisinau.
Doar un agent al Rusiei sau al unei alte puteri ostile, un ignorant care nu iubeste Romania si nu intelege cu ce respira si la ce vibreaza poporul sau, poate face un asemenea deserviciu tarii sale.
Klaus Iohannis, ati calcat in picioare lupta pentru romanism si jertfa a generatii de patrioti ai neamului romanesc.
I-ati insultat pe toti cei care simt romaneste in Republica Moldova, inclusiv in regiunea transnistreana. Ati scuipat in tinerii de la 7 aprilie 2009, in suferinta si sangele nevinovat varsat de ei, din cauza, inclusiv, a lui M. Lupu.
Degeaba ati mai intonat inmul Romaniei in campania din 2014, s-a dovedit a fi un gest ipocrit.
Pe 8 septembrie 2022 v-ati infratit cu Stalin si cu “russkii mir” (lumea rusa) al lui Putin.”, a anunțat Dorin Chirtoacă.

1 COMENTARIU

  1. Iohannis este cel mai nenorocit politician pentru ca și-a bătut joc de dreapta romanesca. Pentru ca ia scos de la guvernare pe cei de la usr și pentru ca a înființat partidul unic psdpnl. Pana în 2024 vom fi conduși de partidul stat psdpnl. Pana atunci le cer celor de la usr sa declanșeze campanie de strângere de semnături pentru : primari aleși în două tururi – pentru modificarea constituției în sensul de interzice pensiile speciale, pentru interzicerea atribuirii de lucrai fără licitație, audit pentru stabilirea necesarului de personal în sistemul bugetar (auditul va fi efectuat de ofirma internaționala), reforma CNA, desemnare șefilor de la parchete conform art 134 alin 2 din constituție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.