Acasă Actualitate VIDEO revoltător: Jurnalistul Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi din fața...

VIDEO revoltător: Jurnalistul Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi din fața sediului PSD

DISTRIBUIȚI

Prezent în fața sediului PSD, jurnalistul Mălin Bot a fost luat pe sus de jandarmi fără vreo explicație pentru a fi dus la secție. Restul ziariștilor prezenți nu au intervenit. Deși Mălin Bot a prezentat cartea de identitate jandarmilor, aceștia l-au urcat în dubă. În încercarea sa de a se opune ridicării, Mălin Bort s-a prins cu mâinile de un semn de circulație pe care l-a smuls din pământ.

Jandarmeria precizează că persoanele din faţa sediului PSD care au fost conduse la secţie tulburau ordinea publică întrucât aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta condiţiile legale, respectiv declarare şi avizare, informează news.ro.
Potrivit Jandarmeriei, în locul respectiv era avizată o altă activitate de protest al cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa celorlalte persoane şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă.

Malin Bot este ridicat de jandarmi din fata sediului PSD din Kiseleff 10, unde a protestat timp de circa o ora.

Posted by Iulia Rosca on 8 Ianuarie 2018

 

Foto Antena 3

2 COMENTARII

  1. Felicitari puscariasului stalinist Liviu Dragnea pentru reintroducerea terorii politienesti in Romania totalitara.

    Felicitari si colegilor jurnalisti ai domnului Malin Bot pentru atitudinea de expectativa si intregii prese naimite din Romania, pentru lipsa de accent pe acest eveniment grav, care documentaza starea jalnica si josnica a presei din Romania

    Felicitari calduroase tututro celor, care trateaza cu indiferenta reintroducerea Partidului Stat politienesc, in maniera stalinista a tatalui lui Liviu Dragnea, militianul.

    Sa nu va mai mirati, de ce 4 milioane de romani au plecat de la acest popor, nu din aceasta tara.

  2. AM VAZUT SI EU DE AICI DIN AUSTRALIA UNDE AM EMIGRAT DE CEVA ANI CA partidul stat PSD urmasul PCR in frunte cu mafiotul PENAL Dragnea Liviu presedintele PSD si PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR ,AUZITI UN PENAL CUM ESTE DRAGNEA ESTE PRESEDINTELE CAMERII DEPUTATILOR ,DECI SA INTELEG CA ROMANIA ESTE CONDUSA DE MAFIOTI ………!!!!!!!!!
    VA ROG FITI CORECTI SI LASATI MESAJUL MEU SA MEARGA DACA TOTUSI SUNTETI O TARA CU DEMOCRATIE !!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.