Acasă Politic PSD pune un subinginer mecanic ministru al Apelor și Pădurilor. Doar Oprișan...

PSD pune un subinginer mecanic ministru al Apelor și Pădurilor. Doar Oprișan a votat împotrivă

DISTRIBUIȚI

Social-democraţii au votat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv ca senatorul de Bistriţa, Ioan Deneş să fie cel care preia portofoliul ministerului Apelor şi Pădurilor după ce Doina Pană a demisionat, săptămâna trecută.
Decizia a fost luată cu majoritate de voturi, singurul care s-ar fi opus ar fi fost preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan.

Ioan Deneș este la al doilea mandat de senator. În 2012 a intrat în Parlament pe listele USL, din partea PNL, iar după ruperea alianței, Deneș a fost primul parlamentar care și-a anunțat trecerea de la PSD la PNL.

Deneș nu are deloc experiență în domeniu iar CV-ul lui este submediocru

Experienţă profesională

Decembrie 2012 – prezent
Senator, judeţul Bistrița-Năsăud

Februarie 2007 – Decembrie 2012
Director comercial, SC Termotec SRL, Dej

1997 – Februarie 2007
Director comercial, SC Profing SRL, Beclean

1993 – 1997
Profesor, Centru de plasament, Beclean

1988 – 1993
Electrician, Căile Ferate Române, Cluj

 

Studii
1996
Profesor  specialitate, definitivat

1988 -1992
Universitatea Tehnică , Cluj Napoca, Tehnologia Construcţiilor de maşini, subinginer mecanic

1982 – 1986
Liceul industrial Beclean, secţia electrotehnică – Diplomă de bacalaureat

4 COMENTARII

 1. Din cate sunt informat exista in Romania sase faculati de silvicultura si este de neimaginat ca din randul absolventior acestora nu at fi putut selectat un specialist cu experienta care sa fi ocupat acest post de ministru.
  Din nefericire se advereste inca odata ca singurul criteriu de selectare pe care il adopta actualul partidud de guvernare este totala si slugarnica obedienta politica.
  Rusine, dar sa nu ne mire actualul haos care domneste in economia tarii.
  Dan Balotescu

 2. S.C. SIMENA IMPEX S.R.L. Suceava prin domnul ing. LAZAR AXENTE a trimis adresa nr.41/22.12.2017 catre Administratia Bazinala de Apa SIRET Bacau prin care sesizeaza cazul de catastrofa ecologica prin poluarea permanenta cu ape uzate menajere din cartierul PRIMAVERII comuna MOARA judetul SUCEAVA. Desi cazul este cunoscut la nivelul Sistemului de Gospodarire a Apelor Suceava si la Administratia Bazinala de Apa SIRET BACAU atat directorul Vamanu EMIL cat si cel din Suceava nu au luat nici o masura legala pentru a aplica Legea Apelor 107/1996. Cum sa ia ei masuri legale sa se strice la mate cu FLUTUR si toti cei care au construit ilegal fara avizul de gospodarire a apelor!!???
  Apele uzate fecaloid menajere se evacueaza intr-un afluent al pr. Stramba si de aici in iazul HAGIKADAR comuna Moara, judetul suceava. De ce nu s-a facut Denunt Penal catre Parchetul Suceava!!??

 3. Domnule Ministru DENES pentru ca aveti oameni care se ocupa cu date importante legate de POLUARE!!!pe care vi le aduc la cunostinta CE FACETI CU POLUAREA de la Acumularea HAGIKADAR, comuna MOARA, judetul Suceava si cu coruptia de la SGA Suceava, inspectia teritoriala a apelor si de la ABASIRET – BACAU!????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.